Onlinezoo strokovnjak za pseOnlinezoo strokovnjak za pse

 • Sample slide

  Prigrizki, posode, podloge in hrana

  Gurmanska hrana in priboljški za pse in mačke servirani v visoko kvalitetnih in lepo oblikovanih posodah bodo razveselili še tako zahtevnega pasjega gospoda in damo, kakor tudi izbirčne in zahtevne mačke.

   
 • Sample slide

  Kozmetika in izdelki za nego

  Lep, zdrav in mladosten izgled psov in mačk lahko zagotovimo samo z redno in pravilno nego. Širok izbor negovalnih produktov iz naše spletne prodajalne bo zagotovil pravilni izbor tako šamponov in balzamov kot krtač in glavnikov glede na tipično strukturo in lastnosti dlake in kože vaših hišnih ljubčjenčkov.

   
 • Sample slide

  Nakit za pse in muce

  Široka ponudba nakita, kristalnih dodatkov, ovratnic, mašnic, metuljčkov, kravat in drugih modnih dodatkov za domačo in profesionalno uporabo v salonih je namenjena tako oblikovanju prinčesk kot atraktivnih OutFit-ov psov in mačk za različne priložnosti.

   
 • Sample slide

  Ovratnice, oprsnice in povodci

  Osnovni delo opreme za prijetno življenje s psom v urbanem okolju predstavljajo ovratnice, oprsnice in povodci za pse. V naši kolekcije boste našli tako opremo za pse velike kot majhne rasti, kot tudi ovratnice, oprsnice in povodce iz različnih materijalov, barv, vzorcev in dizajnov.

   
 • Sample slide

  Postelje, zofe in blazine

  Modna in predvsem udobna ležišča za pse in mačke, ki jih predstavljamo zajemajo vse od preprostih blazin, postelj, ležalnikov in nadstandardnih zof za notranje prostore, pa tja do atraktivno oblikovanih košar primernih za vrtove, terase in druge zunanje površine.

   
 • Sample slide

  Ecodor nevtralizatorji smradu

  Ecodor nevtralizatorji, čistila in odstranjevalci madežev in smradu so izdelani iz ekstraktov rastlin in tako ljudem in živalim prijazni. Primerni so tako za domačo kot profesionalno uporabo v salonih za nego psov, hotelih in veterinarskih ambulantah. Izdelki niso parfumizirani in smradu, madežev in umazanije ne prekrivajo, ampak s svojo sestavo nevtralizirajo in odstranijo. Najbolj priljubljeni so izdelki za nevtralizacijo smradu urina.

   
 • Sample slide

  Psi na potovanju in sprehodih

  Juhuhu počitnice so tu in to so prav posebni ternutki, ki se jih lastniki hišnih ljubljenčkov še posebej veselimo. Za prijetno potovanje in preživljanje počitnic potrebujejo tudi naši psi opremo in izdelke, ki bodo zagotovili prijetno igro, prevoze, sprehode in druge aktivnosti.

   
 • Sample slide

  Moda in modni dodatki za pse

  Oblačila in modni dodatki za pse zajemajo kolekcije oblačil za pse majhne rasti, za pse velike rasti in za pse bolj krepke postave. Znotraj teh kolekcij so na voljo oblačila za hladne zimske in vroče poletne dni, kakor tudi oblačila za dež in posebne priložnosti. V tej rubriki najdete tudi čevlje in druge modne dodatke za pse.

   
 • Sample slide

  Profesionalna oprema za nego psov

  Oprema in pripomočki za profesionalno nego in striženje psov in mačk - mize in kopalne kadi, strojčki in škarje, feni, sušilniki in wellness kabine, naravna negovalna kozmetika, trimerji, krtače in glavniki.

   
Onlinezoo Hundebekleidung

Visoko kakovostna oblačila za pse za pomlad, poletje, jesen in zimo.

GogiPet modna oblačila za pse so izdelana iz ljudem in živalim prijaznih materijalov, po zadnjih modnih trendih. Team oblikovalcev GogiPet oblačil za pse sestavljajo odlični modni oblikovalci, ki so predvsem veliki ljubitelji velikih psov in malih kužkov. Vsa oblačila pred pričetkom proizvodnje in prodaje preverijo naši štirinožni prijatelji in šele po preverjanju kvalitete uporabljenih materijalov, izdelave in udobnosti kroja so izdelki na voljo tudi vam in vašim kužkom.

Onlinezoo Hundefriseurbedarf

Profesionalna oprema za nego in striženje psov - oprema za pasje frizerje in salone za striženje psov

Profesionalna oprema za nego psov zajema vse od negovalne kozmetike, strojčkov za striženje, škarij, fenov in sušilnikov, profesionalnih miz in kopalnih kadi za nego psov pa tja do preprostih in profesionalnih krtač, trimerjev, Coat Kingov, Furminatorjev, glavnikov idr.

Onlinezoo Filiale Hundefriseur Wien

Naša spletna trgovina in osebni prevzem naročila v prodajnem skladišču

Spletna trgovina Onlinezoo nudi možnost osebnega prevzema izdelkov v našem prodajnem skladišču na Dunaju, kjer si lahko naročene izdelke ogledate, pomerite in preizkusite pred nakupom in plačilom. Izdelke naročite preko spletne trgovine in v postopku naročila označite osebni prevzem. Izdelki bodo dostavljeni v naše prodajno skladišče in za vas rezervirani 7 dni. Prevzem je možen od trenutka, ko prejmete e.mail s sporočilom, da ja naročilo pripravljeno za osebni prevzem.

 

Top prodajni izdelki