Ovratnica za kristalne črke - črna barva - dolžina 40 cm

Ovratnica za kristalne črke 14 mm je primerna za oblikovanje imen, napisov in telefonskih številk. Izdelana je iz osnovne ovratnice in nastavka za črke ali številke. Dolžina ovratnice je nastavljiva s kovinsko zaponko, ki nima ostrih robov.

7,45 €*

namesto 22,95 €* prihranek 67.54% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: BU-DOGH-LE4016-SCH

Informacije o izdelku "Ovratnica za kristalne črke - črna barva - dolžina 40 cm"

Ovratnica za psa

Ovratnica za kristalne črke - črna barva

Ovratnica za kristalne črke je izdelana iz umetnega usnja, ki je mehko, prešito in lepljeno. Ovratnica je kompaktna in odporna proti trganju. Primerna je za namestitev kristalnih črk, številk in znakov. Z njimi lahko oblikujete imena, telefonske številke in druge napise, ki bodo pritegnili poglede ljudi. Priljubljeno je oblikovanje telefonske številke, ki pomaga najditelju izgubljenega psa hitreje poiskati lastnika.

Lastnosti ovratnice

  • ovratnica za kristalne črke - črna barva
  • dolžina 40 cm
  • primerno za obseg vratu od 27 do 35 cm
  • širina 1,6 cm
  • debelina 1,5 mm
  • vsaki ovratnici je dodan nastavek za črke velikosti 14 mm
  • nastavljiva velikost
  • kovinski deli nimajo ostrih robov in ne rjavijo
  • ovratnica je primerna za pse majhne in srednje velike rasti

Namen uporabe

Ovratnica za kristalne črke je primerna za pse majhne in srednje velike rasti z obsegom vratu od 27 do 35 cm. Ovratnica je mehka in udobna za nošenje. Na ovratnico lahko s črkami in številkami 14 mm oblikujete napis, ime ali telefonske številke. S telefonsko številko na ovratnici bo vaš štirinožni prijatelj bolj varen. Če se izgubi, vas bo najditelj lahko hitro poklical in sporočil, kje vas čaka kuža izgubljenec.

Kako vem, da je ovratnice primerna za mojega psa?

Najlažje boste obseg vratu izmerili z vrvico, ki jo namestite okoli vratu psa tako, da se lepo prilega telesu. Stičišče vrvice predstavlja obseg vratu. Če je dolžina do stičišča vrvice med 26 in 32 cm bo Ovratnica za kristalne črke - črna barva vašemu psu prav.

Čiščenje in vzdrževanje

Poceni ovratnica iz umetnega usnja je preprosta za čiščenje. Priporočamo, da ovratnico občasno obrišete z vlažno krpo. Uporabite lahko blaga, okolju prijazna čistila. Čistila takoj obrišite do čistega in ovratnico pred uporabo posušite. Tako negovana ovratnica bo imela dolgo življenjsko dobo, ostala bo lepa in sijoča. 

Ovratnica za kristalne črke z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

%
Ovratnica za kristalne črke - črna barva - dolžina 35 cm

namesto 20,95 €* 6,95 €*
%