Nagobčnik za psa z nastavljivim obsegom - velikost M

GogiPet nagobčnik za psa je izdelan iz sintetične tkanine, ki je preprosta za čiščenje in udobna za nošenje. Nagobčnik ima nastavljivo dolžino in nastvaljiv obseg za gobček. Namenjen je psom majhne rasti in primeren za sprehode in profesionalno uporabo v salonu.

9,78 €*

namesto 13,92 €* prihranek 29.74% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-CGM401R

Informacije o izdelku "Nagobčnik za psa z nastavljivim obsegom - velikost M"

Nagobčnik za psa

GogiPet® tekstilni nagobčnik za psa - velikost M

Nagobčnik za psa je namenjen psom majhne rasti. Izdelan je iz sintetične tkanine črne barve, ki je zelo trpežna, pralna in udobna za nošenje. Nagobčnik ima "klik" sistem zapenjanje, nastavljivo dolžino in nastavljiv obseg za gobček. Mrežast material omogoča dober pretok zraka. Nagobčnik je primeren za sprehode in profesionalno uporabo v salonih za nego in striženje psov.

Lastnosti nagobčnika

  • GogiPet® tekstilni nagobčnik za psa
  • velikost M
  • primerno za obseg gobčka od 20 cm do 25 cm
  • črna barva
  • sintetična tkanina
  • nastavljiv obseg na gobčku
  • nastavljiva dolžina
  • preprosto čiščenje
  • primerno za sprehode in prevoze z javnimi prevoznimi sredstvi
  • primerno za profesionalno uporabo v salonu za nego psov in veterinarskih postajah

Namen uporabe

GogiPet® tekstilni nagobčnik za psa je primeren za vsakodnevno uporabo. Prilagodljiva dolžina in obseg na gobčku omogočata udobno nošenje in preprečita nezaželeno pobiranje po cesti in grizenje. Nagobčnik za pse je primeren tudi za vsa prevozna sredstva, obisk lokalov in drugih javnih mest, kjer je uporaba nagobčnika predpisana z zakonom. Pri psih, ki ne grizejo lahko nagobčnik namestite povsem ohlapno tako, da psa ne bo motil, mimoidočim, pa bo dal občutek varnosti. V salonih se nagobčnik uporablja kot zaščita pred ugrizi v času nege.

Čiščenje in vzdrževanje

GogiPet® tekstilni nagobčnik za psa je pralen. Operite ga ročno z ali brez pralnih sredstev. Če boste uporabili pralna sredstva izbirajte med tistimi, ki so ljudem, živalim in okolju prijazna. Posebno pozornost namenite spiranju nagobčnika. Sperite ga pod tekočo vodo in pazite, da odstranite vse sledi pralnega sredstva.

V salonih, kjer nagobčnik uporabljate na različnih psih, je pomembno, da ga po vsaki uporabi sterilizirate. Sterilizacijo lahko opravite v sterilizatorju. Izognite se uporabi alkoholnih in odišavljenih sredstev za sterilizacijo opreme.

Nagobčnik za psa z nastavljivo dolžino in obsegom na gobčku - zajamčeno najnižja cena.

 

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.