Črka J s kristali - 32 mm

Črka J s kristali je velikosti 32 mm in debeline 8 mm. Kristali so nameščeni v kovinskem ogrodju, ki ne vsebuje niklja. Črka je primerna za oblikovanje napisov in imen na ovratnicah in povodcih.

2,34 €*

namesto 9,95 €* prihranek 76.48% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: BU-BUX-J

Informacije o izdelku "Črka J s kristali - 32 mm"

Črka s kristali

Črka J s kristali za oblikovanje imen in napisov na ovratnicah in povodcih

Črka J s kristali za ovratnice in povodce je izdelana iz svetlečih kristalov in bleščic, ki so nameščeni v jeklenem nastavku. Kristali so brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali dlako ali kožo. Črka je primerna za oblikovanje imen in napisov na ovratnicah in povodcih.

Lastnosti črke

  • model - črka J s kristali
  • velikost 32 mm, debelina 8 mm
  • izdelano iz 25 - ih svetlečih Cirkon kristalov in bleščic
  • natančno brušenje z lepim odbojem svetlobe
  • kristali nimajo ostrih robov
  • kovinski deli ne rjavijo in so brez vsebnosti niklja
  • odprtina na črki je primerna za ovratnico ali trak za ovratnico do širine 30 mm in debeline do 2,5 mm

Združljivost

Črka J s kristali je primerna za oblikovanje imen in napisov na ovratnicah in povodcih, ki jih najdete na spodnjih dveh povezavah:

Črka J s kristali je velikosti 32 mm. Združljiva je z vsemi trakovi za namestitev na ovratnice in ovratnicami, ki niso debelejši od 2,5 mm in širni od 30 mm. Kolekcija GogiPet ovratnic, ki so združljive s kristalnimi črkami in številkami je oblikovana tako, da omogoča varno nošenje in namestitev kristalnih črk in številk. V večini primerov so črke in številke nameščene na dodatni trak, ki je pritrjen na ovratnico tako, da niso v neposrednem stiku z dlako in kožo psa ali mačke. Večina ovratnic je podloženih. Različne dolžine in širine so primerne za vse velikosti psov.

Namen uporabe

Črka J s kristali je namenjena oblikovanju napisov in imen na ovratnicah za pse in mačke. Glede na velikost ovratnice ali traku za namestitev črk in številk lahko oblikujete imena, različne smešne napise ali celo naslov. S številkami boste lahko oblikovali svojo telefonsko številko. Če se vaš štirinožni prijatelj izgubi, s tako oblikovano ovratnico, vas lahko najditelj hitro pokliče.

Namig

Če želite na ovratnici svojega štirinožnega prijatelja oblikovati ime, napis ali telefonsko številko in niste velik ljubitelj kristalov priporočamo, da si ogledate tudi druge modele črt in številk.

Črka J s kristali z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

%
Črka A s kristali - 32 mm

namesto 9,95 €* 2,34 €*
%
Črka B s kristali - 32 mm

namesto 9,95 €* 2,34 €*