1 številka s kristali za ovratnice

1 številka s kristali za ovratnice je velikosti 14 mm in debeline 5 mm. Kristali so nameščeni v kovinskem ogrodju, ki ne vsebuje niklja. Številka je primerna za oblikovanje telefonskih številk in drugih napisov na ovratnicah in povodcih.

0,95 €*

namesto 5,40 €* prihranek 82.41% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: BU-1

Informacije o izdelku "1 številka s kristali za ovratnice"

Številka s kristali

Številka 1 s kristali za ovratnice in povodce

Številka 1 s kristali za ovratnice in povodce je izdelana iz svetlečih kristalov in bleščic, ki so nameščeni v jeklenem nastavku. Kristali so brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali dlako ali kožo. Številka je primerna za oblikovanje napisov in telefonskih številk na ovratnicah in povodcih.

Lastnosti številke

  • model - Številka 1 s kristali za ovratnice
  • velikost 14 mm, debelina 5 mm
  • izdelano iz sedmih  svetlečih Cirkon kristalov in bleščic
  • natančno brušenje z lepim odbojem svetlobe
  • kristali nimajo ostrih robov
  • kovinski deli ne rjavijo in so brez vsebnosti niklja
  • odprtina na številki je primerna za ovratnico ali trak za ovratnico do širine 10 mm in debeline do 2 mm

Združljivost

Številka 1 s kristali za ovratnice je primerna za oblikovanje napisov in telefonskih številk na ovratnicah in povodcih, ki jih najdete na spodnjih dveh povezavah:

Številka 1 s kristali za ovratnice je velikosti 14 mm. Združljiva je z vsemi trakovi za namestitev na ovratnice in ovratnicami, ki niso debelejši od 2 mm in širni od 10 mm. Kolekcija GogiPet ovratnic, ki so združljive s kristalnimi črkami in številkami je oblikovana tako, da omogoča varno nošenje in namestitev kristalnih črk in številk. V večini primerov so črke in številke nameščene na dodatni trak, ki je pritrjen na ovratnico tako, da niso v neposrednem stiku z dlako in kožo psa ali mačke. Večina ovratnic je podloženih. Različne dolžine in širine