Aesculap baterija GT201

Lition Ionen baterija Aesculap GT201 je primerna za naslednje strojčke za striženje psov in mačk: Aesculap Favorita CL, Aesculap Fav 5 CL , Aesculap FAV 5 CL Hybrid in Favorita CL Hybrid.

64,90 €*

namesto 79,95 €* prihranek 18.82% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: BB-GT201

Informacije o izdelku "Aesculap baterija GT201"

Aesculap rezervna baterija

Originalna Aesculap baterija za strojčke Favorita CL in Fav5 CL.

Aesculap Baterija GT201 ima pri polni obremenitvi striženja in redni uporabi v salonu, življenjsko dobo od 2 - 3 leta. Da strojček ne bi izgubljal moči in bi bila zaradi tega kakovost striženja slabša, jo je treba zamenjati. Lition Ionen Aesculap baterija GT201 je primerna za Favorita CL in Fav5 strojčke za striženje psov in mačk.

Lastnosti baterije

  • model - Aesculap baterija za strojčke za striženje psov
  • model GT201
  • Li-ionen baterija s 1200mAh
  • ohišje iz trde plastike
  • možnost polnjenja preko strojčka ali neposredno v polnilni postaji
  • ohišje je izdelano iz trde plastike
  • črna barva
  • cena za kos

Združljivost baterije

Namen uporabe

Aesculap baterija je posebej izdelana za baterijske strojčke Aesculap Favorita in Fav5. Polnilna postaja strojčkov je oblikovana tako, da lahko baterijo polnite skupaj s strojčkom ali ločeno. Pogon strojčka je omogočen preko veznih elementov.

Čiščenje in vzdrževanje

Aesculap baterija ima dolgo življenjsko dobo, ki je odvisna od časa uporabe in rokovanja z baterijo in strojčkom. Če opazite, da se baterija ne polni priporočamo, da z alkoholom očistite vezne dele, ki dajejo stik med baterijo in polnilno postajo ali strojčkom. Zgodi se, da je polnjenje onemogočeno, če so vezni deli mastni ali umazani. Ohišje baterije, polnilno postajo in strojček lahko očistite z vlažno krpo. Po potrebi lahko uporabite nežno čistilo, ki ga ni treba spirati. Baterije in strojčka ne namakajte in ne polivajte z vodo.

Nekaj besed o proizvajalcu

Podjetje Aesculap je bilo ustanovljeno leta 1912 v Nemčiji in je sestavni del skupine podjetij B Braun. Pred več kot 100 leti je na evropskem trgu predstavilo prvi strojček za striženje. Strojček za striženje psov danes uporabljajo v skoraj vseh salonih za nego in striženje psov ter pri večini veterinarjev.

Rezervna Aesculap baterija za baterijske strojčke Favorita CL in Fav5 CL z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.

 

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.