Optimum nastavek Snap On - Size 8 1/2 ali 2,8 mm

Optimum nastavek Snap On je združljiv s strojčki Optimum VXS430C, Wahl, Andis, Oster, Heiniger in Aesculap Fav5, Fav5 CL in GogiPet Horus. Nastavek je izdelan iz termično obdelanega jekla, ki omogoča večkratno brušenje.

38,40 €*

namesto 51,20 €* prihranek 25% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-XS328

Informacije o izdelku "Optimum nastavek Snap On - Size 8 1/2 ali 2,8 mm"

Nastavek za striženje psov

Optimum nastavek Snap On - Size 8 1/2 ali 2,8 mm

Originalni Optimum nastavek Snap On - Size 8 1/2 ali 2,8 mm je izdelan iz termično obdelanega jekla, ki zagotavlja visoko ostrino rezila in odpornost proti poškodbam. Nastavek je mogoče brusiti in je združljiv z vsemi strojčki, ki uporabljajo Snap On ali Clip sistem nastavkov.

Lastnosti nastavka

  • Optimum nastavek Snap On
  • Size 8 1/2 ali 2,8mm
  • združljiv je z vsemi Snap On in Clip strojčki
  • izdelano iz visoko odporne kovine, obdelane s posebnimi termičnimi postopki
  • možnost brušenja rezil
  • enostavno čiščenje in vzdrževanje
  • nizka stopnja vibracij
  • gladek rez
  • izdelano na osnovi dolgoletnih izkušenj

Namen uporabe

Optimum nastavek Snap On - Size 8 1/2 ali 2,8 mm se uporablja v salonih za nego in striženja psov kot nastavek za kratko striženje dlake. Nastavek je primeren za britje dlake gobčku, tačkah in intimnih predelih.

Čiščenje in vzdrževanje

Optimum nastavek Snap On - Size 15 ali 1,2 mm je preprost za čiščenje. Rezila nastavka očistite s ščetko, s potegi stran od rezil. Za čiščenje kanala med rezilom in nastavkom uporabite olje v spreju. Nastavek spreja naslonite na začetek kanala in popršite v kanal. Pritisk bo iz kanala odstranil maščobo, dlako in umazanijo. Na površino rezila nanesite nekaj kapljic olja, ki ga pred striženjem obrišite.

Med striženjem priporočamo, da vsakih 15 min popršite rezilo in nastavek z oljem v spreju Aesculap ali Optimum. Za čiščenje nastavka in hlajenje med striženjem lahko uporabite tudi Aesculap Cool sprej.

Združljivost nastavka

Optimum nastavek Snap On - Size 8 1/2 ali 2,8 mm uporablja veliko profesionalnih pasjih frizerjev in negovalcev psov v Ameriki in Evropi. Pohvalijo predvsem njihovo dolgo življenjsko dobo in gladek rez. Nastavki za striženje psov so primerni tako za profesionalno uporabo veterinarjev v ambulantah in bolnicah kot v salonih za nego in striženje psov. Priljubljeni so tudi med vzreditelji in vsemi, ki se z nego in striženjem ukvarjajo ljubiteljsko.

Optimum nastavek Snap On - Size 8 1/2 ali 2,8 mm z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.