Univerzalni privez za psa

Univerzalni privez za psa je izdelan iz nerjavečega jekla. Primeren je za vse vrste prenosnih, zložljivih in hidravličnih miz z debelino plošče do 3 cm. Privez je preprost za montažo, pri čemer ne potrebujete orodja.

124,74 €*

namesto 166,32 €* prihranek 25% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-TA065

Informacije o izdelku "Univerzalni privez za psa"

Privez za psa v času nege

Univerzalni privez za psa

Univerzalni privez za psa je izdelan iz nerjavečega jekla. Primeren je za vse vrste prenosnih, zložljivih in hidravličnih miz, katerih delovna plošča ni debelejša od 3 cm. Za montažo priveza ne potrebujete dodatnega orodja. Namestite ga z vgrajenim vijakom. Privez je nastavljiv po višin in dolžini in ima več zatičev za trak za privez psa. Privez je primeren za nego psov srednje velike in majhne rasti.

Lastnosti priveza

  • Univerzalni privez za psa
  • izdelano iz nerjavečega jekla
  • mere konstrukcijskih cevi 20 mm x 20 mm
  • primerno za vse vrste zložljivih, prenosnih in hidravličnih miz, ki imajo ploščo debelo do 3 cm
  • višina 100 cm
  • dolžina 50 cm
  • trije zatiči za privez psa
  • primerno za pse srednje velike in majhne rasti

Namen uporabe

Univerzalni privez za psa je združljiv z vsemi mizami za nego in striženje psov, ki imajo delovno ploščo debelo do 3 cm. Namenjen je privezu in stabilizaciji psov vseh velikosti. Privez olajša delo negovalcu psa in nudi psu varno nego. Pri tem je pomembno, da psa nikoli ne pustite privezanega na mizi brez nadzora.

Navodilo za uporabo

Univerzalni privez za psa je preprost za uporabo. Za montažo ne potrebujete orodja in ga lahko v vsakem trenutku odstranite z mize. Iz priveza odstranite zaščitno embalažo. Odvijte vijak in privez namestite na mizo tako, da nastavek objame delovno ploščo. Z vijakom pritrdite privez na mizo. Zgornjo cev vstavite v odprtino na zgornjem delu priveza in jo pritrdite z vijakom. Na zatič namestite vrvico in nato vrvico namestite na psa kot bi nameščali ovratnico. Pri majhnih psih lahko univerzalni privez za psa uporabite tudi za podporo starejših in onemoglih psov. Pri tem en trak namestite pod sprednje in drugi trak pod zadnje noge. V obeh primerih mora s tacami  normalno dosegati površino mize. Ne sme viseti na trakovih. Trakovi so samo opora psu, da lažje prenese dolgotrajno nego.

Univerzalni privez za psa z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

%
GogiPet univerzalno držalo za ročni sušilnik

namesto 77,09 €* 54,90 €*