Vivog rezilo za vozle

Vivog rezilo za vozle je izdelano iz plastike in mehke gume, ki prepreči drsenje. Rezilo je ostro in izdelano iz nerjaveče kovine. Primerno je za razvozlavanje sprijete in zavozlane, dolge in srednje dolge dlake.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
7,38 €*
namesto 9,90 €* prihranek 25.45% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
6,54 €*
namesto 9,90 €* prihranek 33.94% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02345

Informacije o izdelku "Vivog rezilo za vozle"

Razvozlavanje sprijete in zavozlane dlake

Vivog rezilo za vozle

Originalno Vivog rezilo za vozle je primerno za razvozlavanje dolge in srednje dolge dlake. Rezilo lepo razdeli večje vozle in sprijete dele dlake na manjše dele, ki jih nato brez cukanja skrtačite s Slicker Brush krtačo. Vivog rezilo za vozle je izdelano iz plastike, ki je obdana z mehko gumo. Rezilo je oblikovano iz odpornega jekla. Je ostro in ne rjavi.

Lastnosti rezila

  • Vivog rezilo za vozle
  • izdelano iz plastične mase, ki je obdana z gumijasto oblogo za lepši oprimem
  • rezilo je izdelano iz jekla, ki ne rjavi
  • primerno za razvozlavanje vozlov in sprijete ter zavozlane dlake
  • primerno za profesionalno in ljubiteljsko nego psov

Namen uporebe

Vivog rezilo za vozle je primerno za nego dolge in srednje dolge dlake. Uspešno razdeli sprijete in zavozlane dele dlake ter posamezne vozle na manjše dele, ki jih lahko nato skrtačite in razvozlate s krtačo brez cukanja. Primerno je za pse velike in majhne rasti.

Navodilo za uporabo

Vivog rezilo za vozle je primerno za razvozlavanje vozlov in sprijetih delov dlake. Lepo in neboleče razdeli zavozlano dlako na manjše dele in tako omogoči prijetno krtačenje kožuha. Pred delom posamezne vozle ali sprijete dele dlake popršite s sprejem za razvozlavanje dlake ali pa uporabite Magic Care.

Razvozlavanje posameznih vozlov

Pri dolgodlakih psih se zgodi, da se v kožuhu pojavijo posamezni vozli, ki jih ni treba odrezati, ampak jih lahko razvozlate. V levo roko primite vozel ob koži. V desno roko vzemite Vivog rezilo za vozle in z plastično konico zajemite dlako na sredini vozla. Sedaj z nežnim gibom, v smeri rasti dlake prerežite vozel v smeri rasti dlake. Če je potrebno posamezni del še enkrat razdelite na manjše dele in v roki skrtačite s Slicker Brush krtačo.

Razvozlavanje sprijetih delov dlake

Tako kot pri vozlih je tudi tu smotrno v sprijete dele dlake vmasirati nekaj kapljic negovalnega olja Silk Care. Preden začnete delati, se prepričajte, v katero smer raste dlake. A plastično konico zdrsnite pod sprijeti del dlake in ga z nežnimi gibi prerežite v smeri rasti dlake. Postopek ponovite tako, da imate v kožuhu manjše dele sprijete dlake. Sedaj dlako krtačite z Multi Brush krtačo toliko časa, da lepo drsi skozi dlako. Pri močno sprijeti dlaki je smotrno psa pred krtačenjem skopati s šamponom za dolgo dlako in balzamom za razvozlavanje. Po kopanju boste dlako najlažje razčesali, če boste kožuh psa istočasno sušili in krtačili. S tem posotopkom boste ohranili velik del dlake.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog rezilo za vozle očistite po vsaki uporabi. Priporočamo, da ga očistite z blagim čistilom in sperete pod tekočo vodo. Po čiščenju rezilo obrišite, posušite in namažite z oljem za mazanje nastavkov ali škarij. Pred naslednjo uporabo olje obrišite z rezila, izdelek sterilizirajte in začnite delati.

Vivog rezilo za vozle in sprijeto dlako z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

Naravni šampon za dolgodlake pse Bubbles & Nature

Vsebina: 0.25 l (34,80 €* / 1 l)

namesto 15,72 €* 12,42 €*
Od 8,70 €*