Karbonske ščetke za Metro sušilnike Master Blaster

Karbonske ščetke se med delovanjem sušilnika počasi obrabijo in jih je treba zamenjati. Komplet vsebuje dva kosa. Garancija sušilnika ne zajema menjavo karbonskih ščetk. Zamenjate jih lahko sami ali pa to delo prepustite električarju.

42,12 €*

namesto 56,22 €* prihranek 25.08% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: ME-ABC-6

Informacije o izdelku "Karbonske ščetke za Metro sušilnike Master Blaster"

Metro rezervni deli

Karbonske ščetke za sušilnik Metro Master Blaster

Vsak sušilnik za pse ima karbonske ščetke, ki ščitijo motor pred segrevajem in poškodbami. Podobno kot zavore pri avtu, se v času delovanja sušilnika obrabijo in jih je treba zamenjati. Menjava ja nujna, ko obraba karbonske ščetke doseže 99%.  V Kompletu sta dve karbonski ščetki, ki jih lahko zamenjate sami ali pa to delo prepustite električarju. Karbonski ščetki sta primerni za vse Metro sušilnike, razen za model Metro Quick Draw.

Kako zamenjati karbonske ščetke pri sušilniku Metro?

Video (Primer za Master Blaster B-3):


Metro družinsko podjetje z več kot 75 letno tradicijo.

Podjetje Metro je svetovno priznan proizvajalec profesionalnih sušilnikov za pse, mačke in druge hišne ljubljenčke. Sušilniki Metro so zaradi svoje zmogljivosti in trpežnosti nepogrešljiv del opreme vsakega pasjega salona.

Metro je družinsko podjetje s 75 letno tradicijo in lastno razvojno tehnologijo. Na začetku se je podjetje ukvarjalo z izdelavo in razvojem sesalnikov za gospodinjstva, nadaljevalo preko razvoja posebnih sušilnikov za motorje, do posebej oblikovanih sušilnikov za živali. Prvi sušilnik za pse in druge hišne ljubljenčke so izdelali leta 1939 in v naslednjih 30 letih razvili različne modele, ki so primerni za profesionalno in ljubiteljsko sušenje dlake živali. Metro je danes vodilni proizvajalec sušilnikov za pse na svetu.

 

Video posnetki

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.