Blazine in odeje za pse

Blazine in odeje za pse

Mehke pralne blazine in odeje

Blazine in odeje so preprosta ležišča za pse. Tako kot ljudje tudi naši psi rabijo za regeneracijo svojega telesa veliko počitka, miru in sproščen spanec. Na mehkih blazinah lahko veliki psi in mali kužki čez dan kratko zadremajo ali prespijo tudi celo noč. Blazine in odeje predstavljajo preprosta, klasična ležišča za pse, ki so primerna tudi za potovanja.

Blazine za pse so lahko ovalne, okrogle in kvadratne oblike. Ne glede na obliko, bodite pri izbiri pozorni na velikost. Blazina naj bo vsaj tako velika, da se pes lahko na njej obrne in raztegne. Na splošno bi veljalo, da je bolje, da je blazina za psa nekoliko večja kot premajhna. Vse blazine iz kolekcije GogiPet so izdelane iz mehkega, viskoznega polnila, ki je antistatično in ne povzroča nobenih alergij. Zunanji materijali so lahko bombaž, poliester ali kosmatene emitacije ovčke, ki so še posebej udobne za počitek. Blazine za pse so primerne za samostojno uporabo ali za namestitev na počivalnike, zofe in postelje. Večina blazin je v celoti pralna in primerna za notranje prostore, v kolekciji pa najdete tudi blazine za pse, ki so dodatno impregnirane in tako primerne za zunanjo uporabo, vrtove, balkone in terase.

Odeje za pse predstavljajo osnovno ležišče za pse, ščitijo sedežne garniture in sedeže v avtomobilih pred umazanijo in odpadajočo dlako, primerne pa so tudi za potovanja in namestitev na druga pasja ležišča. Odeje so v zimskem času priljubljene za pokrivanje psov, poleti pa kot ležišče v naravi, ki ga lahko hitro in preprosto pospravimo in zavzame na poti zelo malo prostora. Odeje za pse iz kolekcije GogiPet so izdelane iz mehkih kosmaenih materijalov, ki so pralni pri nizkih temperaturah ali klasičnih bombažnih tkanin, ki so primerne predvsem za poletne dni in potepanja v naravi.

Odeje in blazine za pse - osnovna ležišča za pse in ležišča za pse na potovanju.

6 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani

6 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani