Ležišča za pse

Ležišča za pse

Oprema za počitek in varno zavetje psov - postelje, košare, blazine in odeje

Ležišče za pse predstavlja prostor, kamor se pes zateče, ko ima dovolj druženja in potrebuje počitek ter miren spanec. Da bi zagotovili popolno udobnost psa, je poglavitnega pomena pravilna izbira ležišča. Pomembna je pravilna izbira modela, velikosti in oblike. Pozorni bodite tudi na izbiro materialov, ki sestavljajo ležišče za psa. Pri sestavi kolekcije smo se trudili zadovoljiti dve stranki hkrati. - Vaš okus in potrebe vašega štirinožnega prijatelja.

Ležišča za pse GogiPet nudijo vašemu psu popolno udobnost po ugodni ceni. Kolekcija obsega ležišča iz spominske pene, hipoalergena ležišča in ležišča iz klasičnih materialov, kot so antistatične pene, kombinirane z umetnim usnjem in drugimi tekstilnimi materiali. Za dober spanec psa je ležišče za psa prav tako pomembno, kot je pomembno ležišče za ljudi, zato v naši ponudbi najdete postelje, zofe, počivalnike, blazine, hiške in ute, košare in druge modele ležišč.

Kako izbrati pravilno ležišče za psa?

Osnovnega pomena je pravilna izbira velikosti ležišča za pse, ki naj ne bo premajhno in ne preveliko. Premajhno ležišče je neudobno in lahko zaradi nepravilne lege psa privede do trajnih poškodb okostja in mišic. Načeloma lahko rečemo, da naj bo ležišče za psa vsaj toliko dolgo, kot je dolžina psa in široko najmanj 2/3 dolžine psa. Bolje je, da je ležišče nekoliko večje kot premajhno.

Pomembna je tudi izbira uporabljenih materialov. Priporočamo, da pri izbiri ležišča za pse izbirate materiale, ki so preprosti za vzdrževanje in čiščenje. Najbolj preproste za vzdrževanje so pralne blazine, ki jih lahko pri nizkih temperaturah perete tudi v stroju. Pralne blazine niso najbolj udobne, saj vsebujejo le malo polnila, zato priporočamo, da izberete kompaktno ležišče za psa, izdelano iz umetnega usnja ali gladkih tekstilnih materialov, na katere lahko položite pralno blazino. Večina naših ležišč je izdelanih tako, da je v kombinaciji z zofo, posteljo ali divanom že priložena pralna blazina. Tako lahko pralno blazino perete v pralnem stroju, ležišče iz umetnega usnja pa očistite z vodo in sredstvi za čiščenje, ki so živalim prijetna in niso odišavljena. Ležišča iz umetnega usnja imajo kompaktno polnilo, podobno spominski peni, ki zagotavlja zdrav počitek psa.

Oblika ležišča za pse je v večini prepuščena okusu in željam skrbnika. V kolekciji ležišč GogiPet boste našli preprosta ležišča, pa tudi posebej oblikovana, moderna ležišča, ki se bodo lepo ujemala s pohištvom v vašem stanovanju. Pri izbiri oblike bodite pozorni tudi na to, ali se vaš kuža rad skrije pred okolico. V tem primeru priporočamo uporabo hišk in utic za notranje prostore, ki so primerne predvsem za pse majhne rasti.

Če iščete ležišče za psa, za vrt ali teraso, priporočamo, da izbirate med lesenimi in pletenimi ležišči z blazino, ki so odporna proti dežju in vlagi, blazino pa lahko hitro prestavite v notranji prostor. Za ležišče, ki ga ima pes na vrtu, je pomembno, da se na soncu ne segreva. Za zunanjo uporabo tako niso primerna črna ali temna ležišča kot tudi ne ležišča iz umetnega usnja in plastike.

Posebno pozornost pri izbiri ležišča namenite ostarelim, inkontinentnim in bolnim psom. Pri izbiri ležišča za pse je tu pomembno predvsem to, da je ležišče za psa dobro pralno, kompaktno, a dovolj mehko za počitek psa. Priporočamo, da za osnovno ležišče izbirate med ležišči iz umetnega usnja in plastike, ki naj bodo dodatno pokrita s pralno blazino, pod katero lahko po potrebi namestite tudi "lu lu" podlogo ali pleničko. Za odpravljanje smradu po urinu lahko na teh ležiščih uporabite UF2000, za odstranjevanje drugih neprijetnih vonjav pa ostala Ecodor čistila. Pri starih in onemoglih psih pazite, da je ležišče nizko, da se pes pri vstopu, ali izstopu, ne poškoduje. Uporabo stopnic brez nadzora skrbnika odsvetujemo, saj lahko pride do zdrsov in poškodb.

Za pse na potovanju priporočamo uporabo blazin, odej in transportnih torb, nahrbtnikov in vozičkov, ki jih lahko uporabite tudi kot ležišče za pse. Vse odeje in blazine v naši ponudbi so pralne in zložljive. Pozorni bodite pri izbiri velikosti odej, če jih uporabljate kot samostojna ležišča za pse. Odeje niso polnjene, zato je priporočljivo, da jih za udoben počitek psa prepognete. Na splošno bi lahko rekli, da je bolje izbrati preveliko kot premajhno odejo. Odeje so primerne tudi za zaščito sedežev v avtu, kadar psa vozite brez transportnega boxa, pripetega z varnostnim pasom.

Ležišča za pse - odeje, blazine, postelje, zofe in počivalnike

22 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
 1. Divan - rustikalni počivalnik za pse in mačke
  Redna Cena 166,97 € Posebna Cena 108,53 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 2. Ležišče GogiPet ® - Calm down zofa za pse
  Redna Cena 363,56 € Posebna Cena 181,78 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 3. Ležišča za pse GogiPet ® - zofa Chill out
  Redna Cena 508,28 € Posebna Cena 238,89 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 4. Postelja za pse z odlagalno poličko
  Redna Cena 158,56 € Posebna Cena 63,42 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave

22 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani