Sale

Zeleno stranišče za mladičke in majhne pse 49 x 37 cm

GogiPet® zeleno stranišče za mladičke in pse majhne rasti je izdelano iz trde plastične mase. Pod mrežast del se namesti GogiPet planička ali v nujnem primeru papirnata kuhinjska brisača. Planička bo vpila urin, ga nevtralizirala in preprečila širjenje neprijetnega vonja v okolico. Stranišče je primerno za notranje prostore, navajanje psov na pravo mesto uriniranja in predvsem za primere, ko morajo psi ostati doma daljši čas in z njimi ne moremo na sprehod, da bi zunaj opravili svoje potrebe. Stranišče je tudi nepogrešljiv del opreme za mladičke in opreme za starejše, onemogle pse, ki morajo svojo poterbo opraviti bolj pogosto.

Regular Price: 32,95 €

19,90 € *

z 20% DDV, brez stroškov dostave
Dostava v roku 3 - 4 delovnih dni po prejetem plačilu.
SKU: 10-GP-2122-GR

Opis izdelka

Details

Stranišče za mladičke in pse majhne rasti - zelena barva

GogiPet® zeleno stranišče za mladičke in pse majhne rasti je izdelano iz trde plastične mase. Pod mrežast del se namesti GogiPet planička ali v nujnem primeru papirnata kuhinjska brisača. Planička bo vpila urin, ga nevtralizirala in preprečila širjenje neprijetnega vonja v okolico. Stranišče je primerno za notranje prostore, navajanje psov na pravo mesto uriniranja in predvsem za primere, ko morajo psi ostati doma daljši čas in  z njimi ne moremo na sprehod, da bi zunaj opravili svoje potrebe. Stranišče je tudi nepogrešljiv del opreme za mladičke in opreme za starejše, onemogle pse, ki morajo svojo poterbo opraviti bolj pogosto.

Za lažje navajanje na pravilno mesto uriniranja priporočamo za uporabite Atraktivitet spray za pse. Sprej preprosto poškropite na planičko, ki se nahaja v stranišču. Slednji bo dal psu signal "to je pravo mesto za uriniranje!"

Lastnosti WC - stranišča za pse:

  • izdelano iz trde plastike
  • posebej oblikovano in izdelano za potrebe psov
  • dolžina 49 cm, širina 37 cm
  • primerno za namestitev plenic ali papirnatih brisač
  • preprosto vzdrževanje in pranje

Onlinezoo Zajamčeno najnižja cena GogiPet stranišča za pse.

Če ste negovalec psov ali trgovec in vas zanima nadaljnja prodaja naših izdelkov, vas vabimo, da se v naši spletni trgovini prijavite kot poslovni partner.

Ustrezna oprema

Planice za mlade kužke 60 x 90 cm

Regular Price: 12,99 €

9,95 € *

z DDV, brez stroškov dostave

Talne planice za pse in mačke 60 x 60

Regular Price: 1,77 €

1,33 € *

z DDV, brez stroškov dostave

Talne planice za pse in mačke 60 x 90 cm

Regular Price: 1,97 €

1,48 € *

z DDV, brez stroškov dostave

Ocenite izdelek

dežKomentar podal Polona
Ocena
Naše psičke ne spraviš na dež. Po vaši zaslugi in nakupom tega stranišča, imam sedaj čisto stanovanje. Prej so bile lužice povsod. (Pripisano 29. 09. 17)

Napišite svoj komentar.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Morda vas zanimjo tudi naslednji izdelki…