Sale

Vrtnici za spenjanje dlake psov

Modni dodatek v obliki vrtnic je izdelan iz tekstila in primeren za dekoracijo frizur psov. Preprosta namestitev brez ostrih kovinskih delov za oblikovanje atraktivnih frizur. Uporabno v pasjih salonih in individualno.

Regular Price: 17,95 €

12,95 € *

z 20% DDV, brez stroškov dostave
Dostava v roku 3 - 4 delovnih dni po prejetem plačilu.
SKU: Z-BP-JW10-03

Opis izdelka

Details

Rože za dlako psov

Dve večji, rdeči roži za izdelavo pasjih frizur - modni dodatek za pse.

Modni dodatek v obliki rož je izdelan iz tekstila in primeren za dekoracijo frizur hišnih ljubljenčkov, ki imajo dlako daljšo od 2 cm. Vsaka roža je posebej pritrjena na nežno gumijasto podlago skozi katero s pomočjo priložene igle potegnete pramen dlake in jo tako fiksirate na željeno mesto.

Ta modni dodatek je primeren za kombiniranje pasjih frizur z pasjimi oblačili, oprsnicami, ovratnicami ali povodci. Odlikuje ga preprosta namestitev, lep izgled in možnost večkratne uporabe. Priporočajo ga tudi naši pasji frizerji za spenjanje dlake brez kovinskih sponk, ki lahko poškodujejo kožo.

Nov sistem spenjanja dlake in dekoracije pasjih frizur brez nepotrebnega barvanja, nasilnega spenjanja dlake in ostrih sponk.

Kako namestiti kristale na dlako?

Če ste negovalec psov ali trgovec in vas zanima nadaljnja prodaja naših izdelkov, vas vabimo, da se v naši spletni trgovini prijavite kot poslovni partner.

Brošure in navodila

Ocenite izdelek

Napišite svoj komentar.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register