Varstvo podatkov

Varovanje osebnih podatkov

Za varovanje osebnih podatkov kupcev v naši spletni prodajalni skrbi Onlinezoo e. U, Witzelsbergergasse 20/11, 1150 Wien. Več informacij vam je na razpolago s klikom na sledečo povezavo Impressum.

Varovanje osebnih podatkov

Podatki, ki jih potrebujemo, da bi lahko opravili dostavo naročenega blaga, bodo ostali tajni. Ne bomo jih uporabljali v druge namene in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Po preteku z zakonom določenega obdobja hranjenja podatkov bomo te uničili.

Sistem varovanja podatkov

Vaši osebni podatki, ki jih boste posredovai ob nakupu izdelkov v naši spletni prodajalni so zaščiteni s 128 - bitnim SSL za prenos podatkov preko interneta. Vaši podatki so v naši spletni prodajalni etično in organizacijsko zaščiteni pred izgubo, uničenjem, spreminjanjem in distribucijo. Kljub vsem zaščitam in pregledom, pa varovanje podatkov pred grožnjami 100 % ni mogoče.

Informacije o osebnih podatkih

V naši spletni prodajalni imate pravico do brezplačne informacije o vaših shranjenih podatkih, ki jih bomo na vaš zahtevek izbrisali, blokirali ali spremenili. Vprašanja nam lahko posredujete na elektronski naslov info@onlinezoo.at.

Piškotki

V naši spletni prodajalni lahko uporabljate piškotke za shranjevanje podatkov o izdelkih, ki so v nakupovalni košarici. Te piškotke lahko izbrišete ali pa bodo samodejno izbrisani po preteku neuporabnega obdobja 6-ih mesecev.

Novice

Pri registraciji v naš sistem vas bo program samodejno vprašal, ali želite prejemati novice iz naše spletne prodajalne na vaš elektronski naslov. S potrditvijo vam bomo občasno pošiljali novosti o naših izdelkih. Ko teh ne boste želeli več prejemati, se lahko sami odjavite iz sistema.

Podatki za dostavo

Z naslednjim korakom nam dovoljujete, da uporabimo vaše podatke za izvedbo vašega naročila. Podatki bodo uporabljeni interno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Če želite, da odstranimo iz našega sistema vaše podatke, nas o tem obvestite.

Elektronska obvestila

Sprejemanje elektronskih obvestil lahko odjavite kadarkoli.