Univerzalno stojalo za nastavke za striženje psov
Šifra
TRA-85GRX047

Univerzalno stojalo za nastavke za striženje psov je izdelano iz pleksi stekla in je primerno za odlaganje petnajstih specialnih nastavkov. Stojalo je primerno za montažo na steno, omaro ali mizo. Kompletu sta priložena dva vijaka s podložkami.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 45,70 € Posebna Cena 20,23 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Stojalo za nastavke

Univerzalno stojalo za nastavke za striženje psov

Stojalo za nastavke strojčka za striženje psov je izdelano iz pleksi stekla. Primerno je za odlaganje in shranjevanje petnajstih nastavkov strojčka za striženje. Namestite ga lahko na steno, omaro ali mizo, kar olajša delo oziroma številne gibe. Frizer mora med striženjem včasih odložiti opremo in nastavke ter se posvetiti psu. Pri tem se lahko zgodi tudi nenačrtovana nerodnost ali celo nesreča zaradi različnih okoliščin. Popravilo poškodovane opreme lahko veliko stane, poleg tega pa večina garancij takšnih popravil ne priznava. Takšne nesreče lahko preprečite, če nastavke odlagate na priročno stojalo. To nam prepreči, da bi dragocena oprema za striženje padla na tla in se poškodovala. Stojalo je primerno je za vse vrste nastavkov za striženje psov - Slide On, Snap On in Clip nastavki.

Lastnosti stojala

  • model - Univerzalno stojalo za nastavke za striženje psov
  • izdelano iz pleksi stekla
  • primerno za 15 nastavkov
  • združljivo z vsemi Slide On, Snap On in Clip nastavki
  • montaža na steno, omaro ali mizo
  • komplet vsebuje dva vijaka in podložki za montažo na steno

Namen uporabe

  • odlaganje nastavkov in distančnikov med delom
  • primerno za veterinarske postaje, bolnice, salone za nego in striženje psov ter vzreditelje

Montaža

Stojalo prislonite na steno in s svinčnikom označite odprtini za vijake. Z električnim vijakom zvrtajte odprtini za vijake in vanje namestite podložki. Sedaj proslonite na odprtini stojalo, in skupaj s podložkami privijte vijaka. Pred montažo s stojala odstranite zaščitno folijo.

Čiščenje in vzdrževanje

Priporočamo, da stojalo za nastavke strojčka za striženje psov občasno obrišete z vlažno krpo. Po potrebi lahko uporabite čistila. Priporočamo, da uporabite čistila, ki nimajo močnega vonja in niso škodljiva za ljudi in živali. V kolekciji čistil najdete na naši spletni strani tudi univerzalno čistilo, ki je primerno za salone.

Univerzalno stojalo za nastavke strojčka za striženje psov z zajamčeno najnižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.