Tikima hlače za frizerje in negovalce psov "Galeria Bootcut"
Šifra
TRA31TIK445-konfig

Zaščitne hlače blagovne znamke Tikima, so posebej oblikovane in prilagojene potrebam groomerjev - frizerjem in negovalcem psov v salonih. Hlače Galeria Bootcut so udobne za nošenje in preproste za čiščenje.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 36,90 € Najnižja cena že od 31,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Hlače za pasje frizerje

Tikima hlače za frizerje in negovalce psov"Galeria Bootcut" - črna barva

Priljubljena delovna oblačila - hlače za frizerje in negovalce psov"Galeria Bootcut" so zdaj na voljo tudi v novih krojih. Zaradi preprostosti in velike kakovosti so hlače priljubljene tako med frizerji kot frizerkami. Hlače imajo dva stranska žepa, v pasu pa je elastika.

Lastnosti hlač

  • Tikima hlače za frizerje in negovalce psov "Galeria Bootcut"
  • izdelane so iz tkanine s teflonskim premazom
  • črna barva
  • material je odporen proti umazaniji, vodi in dlaki
  • material je zračen (prepreči znojenje) in trpežen
  • športno eleganten kroj z zoženimi hlačnicami (tako imenovanim "na korenček")
  • hlače lahko operete v pralnem stroju, likanje ni potrebno
  • hlače za frizerje in negovalce psov se lepo kombinirajo s srajcami za negovalce psov

Čiščenje in vzdrževanje

Tkanina s teflonskim premazom je odporna proti umazaniji, dlaki in vodi. Zaradi tega je preprosta za čiščenje in vzdrževanje. Dlako in grobo umazanijo stresite z oblačila. Če je treba, oblačilo splahnite v mlačni vodi. Hlače za frizerje in negovalce psov so pralne tudi v pralnem stroju pri temperaturah do 40 °C. Ker je oblačilo izdelano iz teflonske tkanine, bo hitro suho, likanje pa ni potrebno. Za odstranjevanje urina, krvi, sline in drugih madežev, ki nastanejo pri negi živali, priporočimo, da uporabite EcoPet, naravno čistilo za madeže.

Zakaj teflonska tkanina?

Hlače za frizerje in negovalce psov blagovne znamke Tikima so izdelane iz tkanine s teflonskim premazom.Takšna tkanina je primerna predvsem za izdelavo zaščitnih delovnih oblačil za frizerje, saj je vodoodporna ter UV in barvno obstojna. V salonih za nego in striženje psov so oblačila iz tkanine s teflonskim premazom priljubljena tudi zato, ker so odporna proti nastajanju plesni, ki lahko nastane zaradi vlage v salonu. Teflonski premaz zaščiti oblačilo pred umazanijo, madeži in vodo ter zapletanjem dlake v oblačilo. Material je prelen v pralnem stroju, likanje pa ni potrebno. Ker ima material lep padec, je primeren za izdelavo tako moških kot ženskih zaščitnih oblačil.

Hlače za nego in striženje psov z zajamčeno najnižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.