Melisepthol Foam Pure - dezinfekcijsko sredstvo
Šifra
BB-19796

Meliseptol je primeren za enostavno in hitro dezinfekcijo predmetov. Priporočamo ga za izboljšanje higiene delovnih površin in zagotavljanje višjih standardov. Dezinfekcijsko sredstvo je primerno za vse delovne površine, mize, krtače, glavnike in drugo.

Razpoložljivost
Ni na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 17,23 € Posebna Cena 12,07 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave
16,09 € / 1 l

Meliseptol Foam Pure

Aesculap Meliseptol dezinfekcijsko sredstvo za delovne površine in pripomočke

BB Braun in Aesculap sta priznani blagovni znamki, ki se poleg izdelave kirurških pripomočkov, opreme za bolnice in opreme za striženje, ukvarjata tudi z izdelavo dezinfekcijskih in drugih zaščitnih sredstev. Meliseptol je emulzija, ki hitro in uspešno dezinficira in ne pušča madežev. Ne vsebuje alkohola in dišav, zato je dezinfekcijsko sredstvo Meliseptol primerno za neposredno uporabo v bližini ljudi in živali, tudi pri tistih, ki imajo težave z dihali ali pa so kakorkoli občutljivi na vonj. Dezinficira hitro in temeljito v eni minuti.

Lastnosti Meliseptola

  • dezinfekcijsko sredstvo
  • hitra in preverjeno uspešna dezinfekcija
  • primerno za bolnice, veterinarje, salone in drugo
  • dermatološko preverjeno dezinfekcijsko sredstvo, na testih označeno kot "zelo dobro"
  • ker ne vsebuje alkohola, je primerno tudi za občutljive predmete in delovne površine
  • ne pušča madežev in ne poškoduje gume na mizi za striženje psov, krtačah in glavnikih
  • brez dodanih dišav in zato primerno tudi za uporabo v bližini občutljivih pasjih smrčkov
  • uspešno uničuje viruse in bakterije, ki se pojavljajo v salonih za nego in striženje psov, veterinarskih ambulantah, zavetiščih in drugje: TbB, MRSA, HBV, HCV, Rota-, Polyoma- virusi gripe, DGHM/VAH in IHO- vse viruse iz seznama.

Namen uporabe

Dezinfekcijsko sredstvo Meliseptol se uporablja v salonih za nego in striženje psov, veterinarskih ambulantah, bolnicah, zavetiščih in drugje. Namenjeno je tudi za domačo uporabo, še posebej tam, kjer je domača žival obravnavana kot družinski član. Uspešno dezinficira delovne površine in predmete v zelo kratkem času.

Navodilo za uporabo

S predmeta ali površine, ki jo želite očistiti in dezinficirati, odstranite grobo umazanijo. Dezinfekcijsko sredstvo Melispetol poškropite po površini, razmažite in pustite učinkovati 1 min. Po potrebi obrišite s suho krpo.

Varnost in zdravje negovalca psov, pasjega frizerja - groomerja in psa ali mačke v salonu je poglavitnega pomena za varno delo. Da bi se izognili prenašanju virusov, bakterij in plesni, priporočamo, da po obravnavi vsakega psa ali mačke, dezinficirate mizo, na kateri ste strigli. Ne pozabite na opremo, ki ste jo uporabili, saj je treba tudi to razkužiti. Skrb za redno čistočo in higieno je pomembna naloga vsakega odgovornega negovalca psov in pasjega frizerja.

Dezinfekcijsko sredstvo Meliseptol z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji in Evropi.

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!