1. Nakup izdelkov

Izberite želeni izdelek in ga s klikom na »Dodaj v košarico« uvrstite v seznam izdelkov, ki jih želite kupiti. Izdelke lahko do plačila v vsakem trenutku odstranite iz nakupovalne košarice.

Ko ste izbrali vse izdelke, nakupovanje zaključite s klikom na gumb »Na blagajno« ali »Plačilo računa«.

2. Blagajna

Če ste že registrirani uporabnik se z elekrtonskim naslovom in geslom prijavite v sistem. Če še niste registrirani uporabnik, opravite postopek registracije. Vsi podatki, ki jih vnesete v sistem, so tajni in varovani, kot je navedeno v pogojih poslovanja. Postopek nadaljujete s klikom na gumb »Nadaljuj«.

3. Račun

Vnesite naslov in podatke za račun ter jih potrdite z klikom na gumb »Nadaljuj«.

4. Dostava

Vnesite naslov za dostavo in nadaljujte s klikom na gumb »Nadaljuj«.

5. Potrditev naročila ter izbira načina plačila in dostave

Izberite želeni način dostave in plačila. Sistem vas bo v nadaljevanju samodejno preusmeril na spletno stran ponudnika, preko katerega boste lahko opravili plačilo. Če boste izbrali način plačila po predračunu, vam bo sistem v nadaljevanju pripravil račun s pregledom, na osnovi katerega poravnajte znesek računa na bančni račun našega podjetja in pri plačilu navedite potrebne podatke. Postopek nadaljujte s klikom na gumb »Potrditev naročila«, ki bo mogoča šele potem, ko boste potrdili, da ste prebrali in da se strinjate s pogoji poslovanja.

6. Preklic naročila

Vaš nakup je zdaj zaključen. Možnosti preklica nakupa so navedene v pogojih poslovanja.