1. Nakup izdelkov

Izberite željeni izdelek in ga s klikom na "Dodaj v košarico" uvrstite v seznam izdelkov, ki jih želite kupiti. Izdelke lahko do plačila v vsakem trenutku odstranite iz nakupovalne košarice. Ko ste izbrali vse izdelke nakupovanje zaključite z klikom na gumb "Na blagajno" ali "Plačilo računa".

2. Blagajna

Če ste že registriran uporabnik se z E-Mail naslovom in geslom prijavite v sistem, če niste opravite postopek registracije. Vsi podatki, ki jih vnesete v sistem so tajni in zaščiteni po pogojih poslovanja. Postopek nadaljujete s klikom na gumb "Nadaljuj"

3. Račun

Vnesite naslov in podatke za račun ter jih potrdite z klikom na gumb "Nadaljuj".

4. Dostava

Vnesite naslov za dostavo in nadaljujte s klikom na gumb "Nadaljuj".

5. Potrditev naročila in izbira načina plačila in dostave

Izberite željeni način dostave in plačila. Sistem vas bo v nadaljevanju samodejno preusmeril na spletno stran ponudnika preko katerega boste lahko opravili plačilo. Če boste izbrali način plačila po predračunu vam bo sistem v nadaljevanju pripravil račun s pregledom na osnovi katerega poravnajte znesek računa na bančni račun našega podjetja in pri plačilu navedite potrebne podatke. Postopek nadaljujte z klikom na gumb "Potrditev naročila", ki bo mogoča samo na osnovi, da ste prebrali in označili da se strinjate s pogoji poslovanja.

6. Preklic naročila

Vaš nakup je sedaj zaključen. Možnosti preklica nakupa so navedene v pogojih poslovanja.