Posode za pse in mačke

Posode za pse in mačke

Pri izbiri posode za pse ali mačke bodite pozorni, da izberete tako, ki se lahko čišti. Posodo je priporočljivo čistiti pred in po vsakem obroku, še posebej, če psa hranite z svežim mesom. Ravno tako je priporočljivo vsaj 2x dnevno očistiti posodo za vodo. V nečisti posodi se nabirajo bakterije, ki lahko povzročijo prebavne in druge zdravstvene težave. Vse posode za pse, ki jih najdete v naši ponudbi so pralne, večina tudi v pomivalnem stroju.

Pri izbiri velikosti posode za pse in mačke bodite previdni in raje izberite večjo kot premajhno posodo. Na splošno bi veljalo pravilo, da naj bo prostornina posode za hranjenje nekoliko večja kot je količina hrane, ki jo pes zaužije za posamezni obrok. Tako izbrana posoda bo preprečila packanje in metanje hrane v okolico posode. Pri psih, ki imajo dolga ušesa je smiselno izbrati posodo, ki je zgoraj nekoliko ožja, kar prepreči namakanje ušes v hrano in vodo. Posoda naj ima na spodnjem robu gumijasto obrobo, ki prepreči spodrsavanje posode v času hranjenja, v nasprotnem priporočamo uporabo gumijastih podlog za hranjenje.

Po naših izkušnjah je najbolj trpežna posode iz nerjaveče kovine, ki jo lahko perete tudi v pomivalnem stroju. Nekateri od modelov imajo stojalo z možnostjo nastavitve višine, kar je pomembno pri zelo velikih in bolnih ali ostarelih psih. Te posode so cenovno dražje, a preproste za vzdrževanje. Plastične posode so bistveno cenejše in med njimi najdete veliko različnih barv, vzorcev, oblik in velikosti. Vse plastične posode za pse imajo gumijaste podloge ali obrobe. Med njimi najdete tudi dvojne posode in posebej oblikovane posode za namestitev plastenke z vodo. Plastične posode so preproste za čišenje. Najlepše in najbolj priljubljene so posode iz keramike. Tudi med temi posodami lahko izbirate med različnimi velikostmi in oblikami. Včina teh posod ima grob ali surov spodnji rob, ki prepreči spodrsavanje posode v času hranjenja ali gumijasto podlogo.

Na splošno bi lahko rekli, da je posoda z najdaljšo življensko dobo izdelana iz nerjavečega jekla, medtem ko je najlepša posoda izdelana iz keramike in plastike. Za kateri materijal se odločite je odvisno od vašega okusa, pomembno pa je, da je posoda lahko pralna in preprosta za čiščenje, kar so vse posode za pse in mačke, ki jih najdete v naši spletni trgovini Onlinezoo

Oprema za pse in mačke - kovinske, keramične in plastične posode za hranjenje velikih psov in malih kužkov.

Postavke 1-24 103

Nastavite Smer Padajoče
na strani
 1. GogiPet® Luxus Royal Paw posode za hranjenje psov
  Redna Cena 81,84 € Posebna Cena 53,19 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 2. Posoda za mačke - rdeč vzorec, 125 ml
  Redna Cena 5,99 € Posebna Cena 2,49 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 3. Dvojne posode za pse GogiPet - model Retro Rožce - 2 x 175 ml
  Redna Cena 6,90 € Posebna Cena 3,15 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave

Postavke 1-24 103

Nastavite Smer Padajoče
na strani