Posode in podloge za hranjenje psov

Posode in podloge za hranjenje psov

 

Posode za pse v ponudbi Onlinezoo so izdelane iz različnih materijalov. Ne glede na vaše želje in okus boste v ponudbi Onlinezoo zagotovo našli prave posode za hrano in vodo. Ne gelda na to ali iščete elegantne keramične posode ali poceni plastične posode ali morde zelo velike posode ali posode nastavljive po višini, ali posode za potovanja je Onlinezoo pravi naslov. V nadaljevanju vam posredujemo nekaj osnovnih informacij o posodah za hrano in vodo za pse in mačke.

Vrste posode za pse:

  • Plastične posode za pse so večinoma poceni in na voljo v različnih barvah in dizajnih. Posode za pse so preproste za vzdrževanje in čiščenje, večinoma pralne v pomivalnem stroju. Pri izdiri bodite pozorni, da izbirate med posodami, ki imajo gimijate podložke, ki prerpečijo spodrsavanje posode v času hranjenja. Če posoda nima gumijastih podložkov priporočamo, da jo postavite na nedrsečo podlago. V kolekciji plastičnih posod najdete vse od zelo majhni posod za mačke pa tja do velikih posod za zelo velike pse z prostornino do 5l.
  • Keramične posode za pse so klasičnega in elegantnega izgleda. Izdelane so iz trpežne keramike, ki je težka in zato v času hranjenja ne drsi. Med keramičnimi posodami boste našli posode različnih oblik in velikosti, ki so primerne za velike in majhne pse.
  • Kovinske posode za pse so izdelane iz nerjaveče kovine. Posode so preproste za vzdrževanje in čiščenje ter pralne v pomivlnem stroju. Odlikuje je visok sijaj in dolga življenska doba, saj so skoraj neuničljive. Širok izbor velikosti posod vse od 100 ml pa do 5l. Med kovinskimi posodami boste našli tudi posode z nastavljivo višino, ki so primerne predvsem za pse velike rasti. Vsi modeli so na spodnjem delu stojala opremljeni z gumijasto podlogo proti drsenju.
  • Posode za pse na potovanju so izdelane iz različnih materijalov, najbolj priljubljene pa so zložljive posode za hrano in vodo. Te posode so pralne in hitro zložljive ter vzamejo zelo malo prostora.
Podloge za hranjenje psov uspešno zaščitijo tla pred razmetano hrano in polito vodo v okolici posode za hranjenje. Podloge so izdelane iz nedrsečih materijalo, ki so prožni in preprosti za čiščenje. Podloge po hranjenju preprosto obrišete z vlažno krpo. Velik izbor vzorcev in barv.


Postavke 1-24 105

Nastavite Smer Padajoče
na strani
 1. GogiPet® Luxus Royal Paw posode za hranjenje psov
  Redna Cena 81,84 € Posebna Cena 53,19 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 2. Posoda za mačke - rdeč vzorec, 125 ml
  Redna Cena 5,99 € Posebna Cena 2,49 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 3. Dvojne posode za pse GogiPet - model Retro Rožce - 2 x 175 ml
  Redna Cena 6,90 € Posebna Cena 3,15 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave

Postavke 1-24 105

Nastavite Smer Padajoče
na strani