Oprema za nego in striženje psov v salonih

Svetovanje za negovalce psov in pasje frizerje - Groomerje

Hundefriseur-Wien der professionelle Hundefriseur und internationale Hundefriseurschule

Izboljšajte kakovost nege in striženja psov v vašem salonu z uporabo naravne kozmetike GogiPet Bubbles & Nature.

Naša ekipa negovalcev psov in pasjih frizerjev je v zadnjih 20 letih usposobila za delo več kot 650 frizerjev - groomerjev, ki danes vodijo priznane in uspešne salone za nego in striženje psov po vsem svetu. Skozi delo smo spoznali težave frizerjev in izzive, ki se pojavijo pri delu v salonu ter tako uspešno oblikovali sistem dela in pomoč frizerjem - groomerjem na poti do uspeha. Tesno sodelujemo s proizvajalci opreme za nego in striženje psov iz različnih držav. S svojimi izkušnjami pri negi in striženju psov, skupaj z njimi oblikujemo izdelke ter opremo za salone na najvišjem nivoju.

Opremljanje salonov za nego in striženje psov

V naši spletni trgovini Onlinezoo boste našli velik izbor opreme za nego in striženje psov, opremo za salone in frizerje - groomerje, veterinarje, razstavljavce in trenerje >>>Profesionalna oprema za salone in veterinarje <<<

Več kot 20 let izkušenj. Naša ekipa se že več kot 20 let ukvarja z nego in striženjem psov. V enem od najuspešnejših salonov v Avstriji smo usposobili za nego in striženje psov več kot 650 groomerjev - negovalcev psov in pasjih frizerjev, ki danes uspešno vodijo svoje salone in izvajajo tečaje nege in striženja psov.

Pred prodajo izdelke preizkusimo! Izdelke, ki jih prodajamo, tudi dobro  poznamo, saj jih pred nadaljnjo prodajo preizkusimo. Z našimi poslovnimi partnerji in proizvajalci po svetu skupaj oblikujemo izdelke ter opremo, namenjeno profesionalni negi in striženju psov v salonih. Zamisli proizvajalca pogosto odstopajo od potreb groomerjev, zato je v podjetju Onlinezoo ključnega pomena uspešno sodelovanje med oblikovalci opreme, proizvajalci izdelkov in profesionalnimi trgovci.

Najboljše cene v Evropi. V našem podjetju si prizadevamo negovalcem psov in pasjih frizerjem - groomerjem ponuditi kakovostne izdelke po dostopnih cenah. Naša inovativna ekipa zagotavlja najnižje cene na evropskem tržišču. Kaj to pomeni? Če kjerkoli v Evropi najdete enak izdelek po nižji ceni, vam ga z dodatnim 5% popustom prodamo tudi mi.

Vrhunske blagove znamke. V ponudbi opreme in izdelkov za salone nudimo blagovne znamke Aesculap, Heiniger, Bubbles & Nature, Stabilo, Metro, Ecodor, Witte in še mnoge druge.

Razvili smo lastno blagovno znamko GogiPet®. Zelo pa smo ponosni na blagovno znamko GogiPet® in izdelke s priporočilom GogiPet®, ki predstavljata izdelke z optimalnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Izdelki naše blagovne znamke imajo dolgo življenjsko dobo, odlično uporabno vrednost in zelo ugodno ceno. Če iščete kakovostne izdelke ter opremo za vaš salon za nego in striženje psov ali prodajo v vaši trgovini, so GogiPet izdelki tisti, ki jih morate imeti v svoji ponudbi, saj so v prodaji samo v izbranih trgovinah.

Vprašajte strokovnjake. Vsa vprašanja glede opreme za nego in striženje psov nas lahko pošljete po elektronski pošti ali nas pokličete po telefonu, lahko pa se dogovorimo tudi za osebni sestanek.


  Pregled kategorije Profesionalna oprema za nego in striženje psov v salonih

Salon za nego in striženje psov na Dunaju - Video:

Zagotovite si svoj termin za svetovanje o nakupu opreme in izdelkov za nego in striženje psov v salonu.

+43/1/9902848