Flexi in elastični povodci za pse

Flexi in elastični povodci za pse

Opema za pse na sprehodu - Flexi in elastični povodci

Flexi povodci za pse omogočajo večjo prostost pri gibanju pas, poleg tega pa pes na Flexi povodcu prehodi na sprehodu veliko večjo razdaljo kot bi jo na klasičnem povodcu. Vsi Flexi povodci imajo vgrajen mehanizem, ki psa drži pod manjšo napetostjo in priročno tipko za hitro zaustavitev in blokado vrvice. Flexi povodci so primerni za vse velikosti psov, priljubljeni pa predvsem pri psih majhne rasti. Pri izbiri bodite pozorni, da izberete pravilno velikost povodca, ki je odvisna predvsem do teže  psa. V naši kolekciji GogiPet najdete povodce, ki so primerni tudi za pse do teže 70 kg. Če izberete za majhnega psa prevelik Flexi povodec, pes ne bo imel dovolj moči, da bi potegnil vrvico iz ohišja in si tako omogočil prosto gibanje. Dolžina vrvic znaša do 10 m.

Flexi povodci so primerni za namestitev na ovratnico ali oprsnico. Pri psih, ki močo vlečejo priporočamo, da izberete oprsnico, da v primeru hitrih in močnih potegov nebi prišlo do poškodb okostja in mišic. Pri psih, ki so lahko vodljivi je bolj primerna ovratnica.

Flexi povodci so primerni predvsem za sprehode v naravi, ko psa ne smemo spustiti prosto tekati naokoli, a mu kljub temu želimo omogočiti maksimalno slobodo gibanja. Na sprehodu z Flexi povodci bo pes lahko vohljal okoli, ne da bi pri tem motil sprehod in vas stalno zaustavljal. Ko se pes navadi na dolžino povodca bo na določeni oddaljenosti sam zmanjšal razdaljo in se vam približal. Flexi povodci niso primerni za učenje psov in treninge.

Flexi povodci niso samo praktični del opreme za pse, ampak tudi modni dodatek. V kolekciji GogiPet najdete povodce različnih velikosti, barv in vzorcev, ki jih lahko modno uskladite z ovratnico ali oprsnico in z oblačili za pse.

Elastični in raztegljivi povodci so primerni predvsem za športne pse. Priljubljeni so pri tekačih in aktivnih športnikih. Pes se z elastičnim povodcem lahko oddalji od lastnika samo toliko, da mu omogoča prosto tekanje ob nogi. Večina elastilnih povodcev ni raztegljivih do te mere, da psu omogočajo prosto gibanje kot Flexi povodci. Elastični in raztegljivi povodci so dobra alternativa klasičnim povodce a aktivne športnike.

Oprema za pse na sprehodu - elastilni in Flexi povodci za spe

11 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
  1. Flexi Laufleine Classic Compact 1
    Najnižja cena že od 23,90 € Redna Cena 32,95 €
    z 20% DDV, brez stroškov dostave

11 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani