Usnjene ovratnice

Usnjene ovratnice za pse

Oprema za pse - mehke usnjene ovratnice.

GogiPet ovratnice za pse so izdelane iz naravnga (v večini govejega) usnja, ki je zelo trpežno in odporno. Večina ovratnic je podloženih z dodatno obdelanim mehkim usnjem ali polnjenim tekstilnim materilajom, ki je antistatičen. Vsi kovinski deli so skrbno obdelani tako, da nimajo ostrih robov, ki bi lahko poškodovali kožo ali dlako psa. V kolekciji najdete klasične enobarvne usnjene ovratnice z tekstilno ali usnjeno podlogo, (ki so primerne tudi za individualno oblikovanje napisov in imen z tekstilnimi barvami) in usnjene ovratnice z neti, kristali in drugimi dodatki.

Pri izbiri usnjene ovratnice bodite pozorni na širino in dolžino izbrane ovratnice. Če pes vleče na sprehodu izbirajte med širšimi ovratnicami in ne med ovratnicami, ki so ožje od 1,5 cm. Širša kot je ovratnica, manjša bo obremenitev hrbtenice. Pri izbiri dolžine usnjene ovratnice priporočamo, da izberete tisto, ki ima željeno dolžino obsega vratu nekje na sredini.

Usnjene ovratnice so ene od najstarejših vrst ovratnic, ki se uporabljajo za vodenje psov. Odlikuje jih visoka trpežnost materijala. Če je usnje dobro obdelano tako, da je mehko in nato lepljeno in šivano, tako kot je to pri naših ovratnicah, so le te skoraj neuničljive. Usnjene ovratnice so priljublhjene predvsem pri psih srednje velike in velike rasti in pri močnih psih majhne rasti. Ovratnice se lepo kombinirajo z usnjenimi povodci enakih barv in vzorcev.

Usnjene ovratnice za pse - modni dodatki in oprema za pse GogiPet

Postavke 1-24 119

Nastavite Smer Padajoče
na strani

Postavke 1-24 119

Nastavite Smer Padajoče
na strani