Ovratnice s kristali Swarovski

Usnjene ovratnice s kristali Swarovski

Nadstandardna in luksuzna oprema za pse na sprehodu.

Leta 1895 je mojster oblikovanja kristalov Daniel Swarovski ustanovil svojo prvo manufakturo Swarovski. Z izumom stroja, s katerim je rezal in oblikoval kristale bolj natančno, kot ostali, je uresničil svoje sanje in začel ustvarjati »diamante« za vse. Pravo revolucijo je doživel v dvajsetih letih prejšnjega stoletja, ko so njegove kristale pograbile modne hiše v Parizu za ustvarjanje kreacij za ljudi. Takrat so se pojavile tudi prve ovratnice za pse s kristali Swarowski, ki danes uživajo svetovno slavo. Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da so videti kot pravi diamanti.

Elegantne ovratnice za pse

Ta glamur in blišč z veseljem predstavljajo tudi usnjene ovratnice za pse GgoiPet, ki so brezčasne, modne in v vseh pogledih elegantne. Prefinjene ovratnice Swarowski predstavljajo modni dodatek in klasično ovratnico v enem, ki je primerna za vsak dan. GogiPet ovratnice s kristali Swarovski so za razliko od večine ostalih, podobnih ovratnic s kristali trpežne, praktične in primerne za vse vrste in velikosti psov tudi, če so ti zelo živahni ali divji. Ovratnice so podložene in mehke, a ker so lepljene in dodatno ojačane z okrasnimi šivi, zelo trpežne.

Cena ovratnic s kristali Swarovski je odvisna od velikosti, vrste in količine uporabljenih kristalov. Tako v naši ponudbi najdete poceni ovratnice s kristali Swarovski, ki imajo 10 ali manj kristalov in bleščeče ovratnice, ki imajo tudi več kot 50 kristalov različnih vrst. Vsak kristal posebej je nameščen v kromirano krono, ki ne rjavi in je podobno kot neti pritrjena na ovratnico. Kovinski deli ovratnice za pse so brez ostrih robov.

Kadar želite nekoliko izstopiti iz množice vsakdana s svojim psom in pokazati, da ovratnica ni nujno zlo, potem so usnjene ovratnice s kristali Swarovski prava izbira. 

Usnjene ovratnice s kristali Swarovski se lepo kombinirajo z usnjenimi povodci enakih vzorcev in barv.

Oprema za urbane pse - usnjene ovratnice s kristali Swarovski.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje