Kravate, metuljčki in rutke za pse

Ovratnice s kravato, metuljčkom ali rutko

Moderne ovratnice za posebne priložnosti - kravate, metuljčki in rutke.

S svojimi psi si delimo tudi posebne priložnosti. Čeprav se nekaterim zdi pretiravanje, drugi brez zadržkov pokažejo, da njihov kosmatinec prav nič ne zaostaja, gleda svečane garderobe. GogiPet kolekcija zajema metuljčke in kravate. Izbira je izjemno pestra, z zanimivimi motivi in živahnimi barvami. Kravate in metuljčki za pse, ki jih najdete v tej kategoriji, so kot klasične ovratnice. Material za ovratnico je običajno umetno usnje ali tekstilna tkanina, za izdelavo kravate in metuljčka pa se uporabljajo viskozni materiali sijočih barv in zanimivih vzorcev.

Ovratnice, kravate in metuljčki za pse

Kravate in metuljčki z ovratnico so popolnoma udobne ovratnice, ki služijo svoji funkciji vodenja psa, obenem pa zanimivo izstopajo in zagotovo ne ostanejo neopažene na nobenem srečanju ali prireditvi. Na naslednji povezavi najdete kravate in metuljčke brez ovratnice.

Ovratnice z rutko so izdelane iz bombažnih materialov zanimivih vzorcev. Material za izdelavo ovratnice je bombažna tkanina ali umetno usnje, za izdelavo rutke pa bombažne tkanine. V kolekciji najdete rutke za "pasje frajerje" in rutke za "pasje dame". Rutke so izdelane v mornarskih ali klasično - elegantnih vzorcih.

Ovratnice s tekstilno rutko so izdelane tako, da imajo klasičen način zapenjanja, kovinski deli pa so brez ostrih robov in zaščiteni pred rjavenjem. 

V naši spletni prodajalni lahko izbirate med različnimi ovratnimi in trikotnimi rutkami za pse, ki so izdelane iz kompaktnega pralnega bombažnega materiala. Naši modni oblikovalci so skrbno izbrali vzorce, ki se lepo ujemajo z ostalimi oblačili, lahko pa se nosijo samostojno v vseh letnih časih. Ovratne rutke za pse so različnih vzorcev, obstojnih barv in potiskov. 

Ponujamo vam različne velikosti, od najmanjše XS primerne za obseg vratu od 18 cm - 22 cm. Velikost S, primerne za obseg vratu od 22 do 28 cm. M velikost primerna za obseg vratu od 28 cm - 45 cm in L velikost, ki je primerna za obseg vratu od 40 - 63 cm. 

Dovolite si biti drugačni s svojim psom in sprehodite se s svojim štirinožnim prijateljem po mestu z modnimi dodatki in opremo iz naše kolekcije GogiPet. 

Pred nakupom rutke ali ovratnice s tekstilno ruto izmerite obseg vratu psa z mehkim šiviljskim metrom. Če vam velikost ali model ne odgovarjata, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce. 

Ovratnice s kravato, metuljčkom ali rutko - modni dodatki za pse.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje