Mačje ovratnice

Ovratnice in oprsnice za mačke

Ovratnice za mačke so izdelane iz umetnega ali naravnega usnja, tekstilnih tkanin ali prožnih pletenih materialov. Za mačke so najbolj primerne pletene, elastične tekstilne ovratnice, saj se lepo prilagajajo telesu in so varne za nošenje. Za mačke, ki se gibljejo prosto, je priporočljivo, da je ovratnica opremljena z odsevnim trakom, kar omogoča boljšo vidljivost v temi.

  • Ovratnice za mačke so prilagodljive dolžine, a vseeno priporočamo, da pred nakupom ovratnice izmerite obseg vratu mačke.
  • Ovratnica ne sme biti premajhna, zato, da je udobna za nošenja. Obenem ne sme biti prevelika, saj se lahko med igro vanjo zatakne tačka in se mačka lahko poškoduje. 
  • Ovratnica naj bo nameščena tako, da lahko dobite med ovratnico in vrat 1-2 prsta.
Katzenhalsbänder, Katzenhalsband mit Sicherheitsverschluss

Klasične ovratnice za mačke, ki so preproste za zapenjanje, so v različnih barvah z različnimi vzorci in imajo v kompletu majhen zvonček. 

 
Ovratjice za individualno oblikovanje s kristali

Ovratnice za individualno oblikovanje s kristali različnih barv z zvončkom so izdelane iz prožnih materialov. Ovratnice so primerne za okrasitev mačk. Ovratnice so izdelane tako, da jih lahko tudi sami oblikujete s kristalnimi znaki, črkami in številkami velikosti 14 mm.

 
so izdelane iz mehkega tekstilnega materiala in primerne za mačke, ki so navajene na sprehod, nad ovratnicami pa niso najbolj navdušene. 
 
Ovratnice in oprsnice za mačke zajema klasične, elastične ovratnice z zvončki in modne ovratnice ali oprsnice s kristali, obeski in drugimi dodatki. Ovratnice in oprsnice so posebej oblikovani ter prilagojeni potrebam mačk tako, da je nošenje takšnih ovratnic udobno.
Tudi pri izbiri oprsnice za mačke bodite temeljiti in izberite tako oprsnico, ki bo vaši mački ustrezala po velikosti in modelu. Oprsnica, ki je premajhna, ali oprsnica, ki mačko ovira pri gibanju, je lahko neprijetna za nošenje, dolgoročno pa povzroči poškodbe mišic in okostja. Ustrezna oprsnica se mački lepo prilega, je ne zateguje ali drgne po komolcih in ji omogoča prijetno in varno gibanje.
 
 
Za mačke v mestnem okolju.
 

Postavke 1-24 28

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran
  1. Modra ovratnica za mačko
    Redna Cena 10,12 € Posebna Cena 8,08 €
    z 22% DDV, brez stroškov dostave

Postavke 1-24 28

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran