Ovratnice za mačke

Ovratnice in oprsnice za mačke

Ovratnice za mačke so lahko izdelane iz umetnega ali naravnega usnja, tekstilnih tkanin ali prožnih pletenih materijalo. Za mačke so najbolj primerne pletene, elastične tekstilne ovratnice, ker se lepo prilagajajo telesu in so varne za nošenje. Za mačke, ki se gibljejo prosto je priporočljivo, da je ovratnica opremljena z odsevnim trakovom, kar omogoča boljšo vidljivost v temi.

  • Ovratnice za mačke so prilagodljive dolžine, a vseeno priporočamo, da pred nakupom ovratnice izmerite obseg vratu mačke
  • Ovratnica ne sme biti premajhna, da je udobna za nošenja in obenem ne prevelika, ker se lahko med igro vanjo zatakne tačka in poškoduje. 
  • Ovratnica naj bo nameščena tako, da lahko dobite med ovratnico in vrat 1-2 prsta.
Katzenhalsbänder, Katzenhalsband mit Sicherheitsverschluss

Klasične ovratnice za mačke različnih barv z vzorcem imajo v kompletu majhen zvonček. Preprosto zapenjanje in možnost izbire različnih barv.

 
Ovratjice za individualno oblikovanje s kristali

Ovratnice za individualno oblikovanje s kristali različnih barv z zvončkom so izdelane iz prožnih materijalov različnih barv. Ovratnice so primerne za okrasitev in individualno oblikovanje z kristalnimi znaki, črkami in številkami velikosti 14 mm.

 
 

Oprsnice s povodcem za mačkeOprsnice za mačke

so izdelane iz mehkega tekstilnega materijala in primerne za mačke na sprehodu, predvsem tiste, ki nad ovratnicami niso navdušene. Urbane mačke na sprehodu v mestu.
 
Žal ne moremo najti izdelka, ki bi ustrezal vašemu izboru.