Nastavek Snap On Clip Size 81/2 -2,8 mm
Šifra
VG-XS328
Optimum Snap On Clip nastavki za striženje psov so primerni za uporabo na strojih Optimum VXS430C, Wahl, Andis, Oster in Aesculap Fav5 in Fav5 CL. Ugodna cena, dobra kvaliteta.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 47,95 € Posebna Cena 33,54 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Oster 8 1/2 ali 2,8 mm Optimum

Optimum Snap On Clip sistem nastavek za striženje psov 2,8 mm (Size 8 1/2).

Onlinezoo spletna prodajalna profesionalne opreme za nego in striženje psov nudi svojim strankam garantirano najnižje cene Optimum Snap On Clip sistem nastavkov. Če nastavek najdete v katerikoli evropski prodajalni po nižji ceni nas o tem obvestite in zagotovili vam bomo enako ali celo nižjo ceno drugege prodajalca.

Nastavek za striženje psov Optimum Snap On Clip sistem 2,8 mm (Size 8 1/2) uporabljajo predvsem veterinarji, negovalci psov, pasji frizerji, vzreditelji in razstavljalci psov.

Lastnosti Aesculap Snap On Clip sistema nastavkov za striženje psov s strojčki Fav5, Fav5 CL, Oster, Optimum VXS430C, Moser, Andis, Heiniger Wahl
- izdelano iz odporne kovine
- fina francoska kvaliteta
- možnost brušenja rezil
- nizka stopnja vibracij
- gladek rez

Optimum Snap On Clip sistem strojčkov in nastavkov za striženje psov uporablja veliko ljubiteljev psov, vzrediteljev in razstavljalcev. Pohvalijo predvsem njihov gladek rez in enostavno uporabo. Nastavki za striženje psov so primerni tudi za profesionalno uporabo v veterinarskih postajah in v salonih za nego in striženje psov.

Onlinezoo spletna prodajalna z dolgoletno tradicijo pri prodaji opreme za nego in striženje psov.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!