Optimum nastavek Snap On ali Clip 2F - 16 mm
Šifra
VG-84737-XS393

Optimum Snap On nastavek Size 2F - 16 mm je namenjen celotnemu striženju psov velike in majhne rasti. Primeren je predvsem za striženje trupa, nog in glave Po striženju ostane dlaka dolga 9 mm. Nastavek je mogoče večkrat brusiti.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 101,80 € Posebna Cena 76,35 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Optimum nastavek za striženje psov Size 2F ali 16 mm.

Optimum Snap On nastavek Size 2F - 16 mm za strojčke Optimum, Heiniger, Oster, Andis, GogiPet, Wahl Aesculap Fav 5 idr.

Optimum Snap On nastavek Size 2F - 16 mm (Clip) je izdelan iz visoko odporne kovine, ki omogoča večkratno brušenje. Nastavek Optimum Snap On (Clip) je združljiv z strojčki Heiniger, Oster, Andis, Moser, Wahl, Aesculap Fav 5, GogiPet Horus, Optimum, Thrive, AG, AGC, AGR, MBG idr.

Namen uporabe

Optimum Snap On nastavek Size 2F - 16 mm je namenjen celotnemu striženju psov velike in majhne rasti. Primeren je predvsem za striženje trupa, nog in glave Po striženju ostane dlaka dolga 9 mm. Nastavek je mogoče večkrat brusiti.

Čiščenje in vzdrževanje nastavka

Dolgo življenjsko dobo nastavka Snap On - Size 2F Optimum boste dosegli z rednim čiščenjem in mazanjem. Po vsaki uporabi z ščetko odstranite dlake z rezila. Nekaj kapljic olja nanesite na rezilo. Pred uporabo nastavka obrišite olje z bombažno krpico. Če se Optimum Snap On nastavek Size 2F - 16 mm pri striženju segreva, uporabite za hlajenje, dezinfekcijo, oljenje in čiščenje 4 v 1 olje v sprayu.

Namig negovalcev psov in pasjih frizerjev

Če se želite izogniti brušenju nastavkov priporočamo, da izbirate med originalnimi GogiPet, titan nastavki. Ti nastavki imajo keramično rezilo, ki ga ni potrebno brusiti, ampak ga preprosto zamenjate. Keramično rezilo je cenejše od brušenja nastavkov, omogoča lepo striženje dlake in je združljivo tudi z Optimum Snap On nastavki.

Optimum Slovenija - nastavki za striženje psov

Optimum nastavki za striženje psov so oblikovani v Franciji in primerni za ljubiteljsko in domače striženje psov. Nastavki so moderno oblikovani in primerni za namestitev na vse strojčke z Snap On sistemom. V kolekciji Optimum najdete tudi različne strojčke za striženje psov.

Optimum Snap On nastavek Size 2F - 16 mm z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji in Evropi.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!