Optimum nastavek Snap On ali Clip Size 7F - 3 mm
Šifra
VG-84734-XS330

Optimum Snap On 7F nastavek za striženje psov (Clip) je izdelan iz visoko odporne kovine, ki omogoča večkratno brušenje. Nastavek Optimum Snap On (Clip) je združljiv z strojčki Heiniger, Oster, Andis, Moser, Wahl, Aesculap Fav 5, GogiPet Horus, Optimum idr.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 49,95 € Posebna Cena 35,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Optimum nastavek za striženje psov Size 7F ali 3 mm.

Optimum nastavek Snap On Size 7F za strojčke Optimum, Heiniger, Oster, Andis in Wahl.

Optimum nastavek Snap On Size 7F (Clip) je izdelan iz visoko odporne kovine, ki omogoča večkratno brušenje. Nastavek Optimum Snap On (Clip) je združljiv z strojčki Heiniger, Oster, Andis, Moser, Wahl, Aesculap Fav 5, GogiPet Horus, Optimum, Thrive, AG, AGC, AGR, MBG idr.

Namen uporabe:

Optimum nastavek Snap On Size 7F je namenjen striženju dlake na intimnih predelih, ušesih, glavi in delih telesa, kjer želimo imeti zelo kratko, na čisto postriženo dlako. Po striženju ostane dlaka dolga 3 mm. Nastavek je mogoče večkrat brusiti.

Čiščenje in vzdrževanje nastavka

Dolgo življenjsko dobo nastavka Snap On - Size 7F Optimum boste dosegli z rednim čiščenjem in mazanjem. Po vsaki uporabi z ščetko odstranite dlake z rezila. Nekaj kapljic olja nanesite na rezilo. Pred uporabo nastavka obrišite olje z bombažno krpico. Če se Optimum nastavek Snap On Size 7F - 3 mm pri striženju segreva, uporabite za hlajenje, dezinfekcijo, oljenje in čiščenje 4 v 1 olje v sprayu.

Namig negovalcev psov in pasjih frizerjev

Če se želite izogniti brušenju nastavkov priporočamo, da izbirate med originalnimi GogiPet, titan nastavki. Ti nastavki imajo keramično rezilo, ki ga ni potrebno brusiti, ampak ga preprosto zamenjate. Keramično rezilo je cenejše od brušenja nastavkov, omogoča lepo striženje dlake in je združljivo tudi z Optimum Snap On nastavki.

Optimum Slovenija - nastavki za striženje psov

Optimum nastavki za striženje psov so oblikovani v Franciji in primerni za ljubiteljsko in domače striženje psov. Nastavki so moderno oblikovani in primerni za namestitev na vse strojčke z Snap On sistemom. V kolekciji Optimum najdete tudi različne strojčke za striženje psov.

Nastavki Optimum z Snap On sistemom - Size 7F ali 3 mm z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji in Evropi.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!