Nastavek Snap On - Clip Size 5/8 - 0,8 mm
Šifra
VG-84732-XS308

Optimum Snap On ali Clip nastavki za striženje psov so združljivi z strojčki Optimum, GogiPet Horus, Wahl, Andis, Oster in Aesculap Fav5 in Fav5 CL. Ugodna cena, dobra kvaliteta.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 49,95 € Posebna Cena 33,90 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Optimum nastavek za tačke Size 5/8 ali 0,8 mm.

Optimum Snap On - Clip nastavek za tačke Size 5/8 za strojčke Heiniger, Oster, Andis, Moser in Wahl.

Optimum Snap On nastavek za tačke (Clip) je izdelan iz visoko odporne kovine, ki omogoča večkratno brušenje. Nastavek Optimum Snap On (Clip) je združljiv z strojčki Heiniger, Oster, Andis, Moser, Wahl, Aesculap Fav 5, GogiPet Horus, Optimum, Thrive, AG, AGC, AGR, MBG idr.

Namen uporabe:

Nastavek za tačke Size 5/8 Snap On je namenjen striženju dlake na tačkah in med blazinicami. Pri majhnih psih je primeren tudi za krajšanje dlake na notranji strani ušes in med očmi. Po striženju ostane dlaka dolga 0,8 mm. Nastavek je mogoče večkrat brusiti.

Čiščenje in vzdrževanje

Dolgo življenjsko dobo nastavka Snap On - Size 5,8 Optimum boste dosegli z rednim čiščenjem in mazanjem. Po vsaki uporabi z ščetko odstranite dlake z rezila. Nekaj kapljic olja nanesite na rezilo. Pred uporabo nastavka obrišite olje z bombažno krpico. Če se nastavek za tačke Snap On - 0,8 mm pri striženju segreva, uporabite za hlajenje, dezinfekcijo, oljenje in čiščenje 4 v 1 olje v sprayu.

Namig negovalcev psov in pasjih frizerjev

Če se želite izogniti brušenju nastavkov priporočamo, da izbirate med originalnimi GogiPet, titan nastavki. Ti nastavki imajo keramično rezilo, ki ga ni potrebno brusiti, ampak ga preprosto zamenjate. Keramično rezilo je cenejše od brušenja nastavkov in omogoča lepo striženje dlake. 

Optimum Slovenija - nastavki za striženje psov

Optimum nastavki za striženje psov so oblikovani v Franciji in primerni za ljubiteljsko in domače striženje psov. Nastavki so moderno oblikovani in primerni za namestitev na vse strojčke z Snap On sistemom. V kolekciji Optimum najdete tudi različne strojčke za striženje psov.

Nastavki Optimum z Snap On sistemom - Size 5/8 ali 0,8mm z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji in Evropi.

 

 

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!