Optimum nastavek Snap On ali Clip Size 4F - 9 mm
Šifra
VG-84735-XS390
Optimum Snap On Clip nastavki za striženje psov so primerni za uporabo na strojih Optimum VXS430C, Wahl, Andis, Oster in Aesculap Fav5 in Fav5 CL. Ugodna cena, dobra kvaliteta.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 70,28 € Posebna Cena 52,71 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Optimum nastavek za striženje psov Size 4F ali 9 mm.

Optimum nastavek Snap On Size 4F - 9 mm za strojčke Optimum, Heiniger, Oster, Andis, GogiPet, Wahl Aesculap Fav 5 idr.

Optimum nastavek Snap On Size 4F - 9 mm (Clip) je izdelan iz visoko odporne kovine, ki omogoča večkratno brušenje. Nastavek Optimum Snap On (Clip) je združljiv z strojčki Heiniger, Oster, Andis, Moser, Wahl, Aesculap Fav 5, GogiPet Horus, Optimum, Thrive, AG, AGC, AGR, MBG idr.

Namen uporabe:

Optimum nastavek Snap On Size 4F je namenjen celotnemu striženju psov velike in majhne rasti. Primeren je predvsem za striženje trupa, nog in glave Po striženju ostane dlaka dolga 9 mm. Nastavek je mogoče večkrat brusiti.

Čiščenje in vzdrževanje nastavka

Dolgo življenjsko dobo nastavka Snap On - Size 4F Optimum boste dosegli z rednim čiščenjem in mazanjem. Po vsaki uporabi z ščetko odstranite dlake z rezila. Nekaj kapljic olja nanesite na rezilo. Pred uporabo nastavka obrišite olje z bombažno krpico. Če se Optimum nastavek Snap On Size 4F - 9 mm pri striženju segreva, uporabite za hlajenje, dezinfekcijo, oljenje in čiščenje 4 v 1 olje v sprayu.

Namig negovalcev psov in pasjih frizerjev

Če se želite izogniti brušenju nastavkov priporočamo, da izbirate med originalnimi GogiPet, titan nastavki. Ti nastavki imajo keramično rezilo, ki ga ni potrebno brusiti, ampak ga preprosto zamenjate. Keramično rezilo je cenejše od brušenja nastavkov, omogoča lepo striženje dlake in je združljivo tudi z Optimum Snap On nastavki.

Optimum Slovenija - nastavki za striženje psov

Optimum nastavki za striženje psov so oblikovani v Franciji in primerni za ljubiteljsko in domače striženje psov. Nastavki so moderno oblikovani in primerni za namestitev na vse strojčke z Snap On sistemom. V kolekciji Optimum najdete tudi različne strojčke za striženje psov.

Optimum nastavek Snap On Size 4F - 9 mm z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji in Evropi.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!