Optimum distančnik 11 - 16 mm za Snap On - Clip strojčke
Šifra
VG-84742-XS002
Nastavek za striženje psov 11 - 16 mm za stroje s Clip sistem je primeren za finalno oblikovanje dlake po osnovnem striženju. Nastavki so primerni za stroje Aesculap, Oster, Optimum in ostale z Clip sistemom.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 11,88 € Posebna Cena 5,94 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Optimum distančnik 11 - 16 mm

Optimum distančnik Snap On 11 do 16 mm za striženje psov.

Originalni Optimum distančnik Snap On 11 do 16 mm omogoča tekoče striženje dlake psov in mačk. Primeren je za strojčke z Clip ali Snap On sistemom nastavkov kot so Oster, Andis, Wahl, Moser, Heiniger idr.

Lastnosti Optimum Snap On distančnika:

  • primerno za striženje dlake na dolžino 11 do 16 mm, odvisno od nagiba striženje
  • izdelan je iz trde plastike
  • preprosta namestitev in uporaba
  • združljiv je z vsemi Snep On ali Clip nastavki za striženje od 0,1 do 2 mm

Združljivost distančnika Optimum 11 do 16 mm

Namen uporabe:

Optimum distančnik Snap On 11 do 16 mm je namenjen striženju trupa, glave in nog psov majhne rasti. Primeren je predvsem za striženje trupa, nog in glave. Po striženju ostane dlaka dolga 11 do 16 mm odvisno od nagiba striženja.

Čiščenje in vzdrževanje distančnika

Dolgo življenjsko dobo boste dosegli z rednim čiščenjem distančnika in mazanjem nastavka. Po vsaki uporabi z ščetko odstranite dlake z distančnika in nekaj kapljic olja nanesite na nastavek za striženje. Pred uporabo nastavka obrišite olje z bombažno krpico.

Optimum Slovenija - distančniki za striženje psov

Optimum distančniki Snap On 11 do 16 mm za striženje psov so oblikovani v Franciji in primerni za ljubiteljsko in domače striženje psov. Distančniki so primerni za namestitev na vse strojčke z Snap On sistemom. V kolekciji Optimum najdete tudi različne strojčke za striženje psov.

Namig negovalcev psov in pasjih frizerjev:

Priporočamo, da je pes pred striženjem skopan, posušen in razčesan. Pri striženju zavozlane in sprijete dlake lahko povzroči zatikanje distančnika, napake v striženju in poškodbe psa.

Originalni Optimum distančnik Snap On 11 do 16 mm - nastavek za striženje psov z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji in Evropi.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!