Majhni strojčki za fino striženje psov in mačk

Strojčki za fina in zaključna striženja psov in mačk

Majhni strojčki za profesionalno in ljubiteljsko striženje psov in mačk so primerni za delna striženja in zaključno oblikovanje izgleda živali. Baterijski strojčki so majhni, lahki, imajo nizko stopnjo vibracij in zelo tiho delovanje. Primerni so za zaključno oblikovanje dlake z dostančniki po osnovnem striženju, striženje dlake na obrazu, ušesih, intimnih predelih in pripravo delov telesa živali na odvzem krvi ali manjše operacije. Majhni strojčki za striženje psov imajo zelo fine nastavke za striženje, ki zamnjšajo možnost poškodb pri striženju.

Onlinezoo predstavlja profesionalne strojčke za fino striženje psov svetovno priznanih blagovnih znamk kot so Aesculap, Heiniger, GogiPet in Optimum. Vsi majhni strojčki navedenih blagovnih znamk so primerni za ljubiteljsko in profesionalno striženje psov in delo veterinarjev. V nadaljevanju vam predstavljamo krajši vpogled v nabor strojčkov, ki vam bo pomagal izbrati pravega za vaše potrebe in želje.

GogiPet Slovenija

Majhni strojček za pse in mačke Orate;
primerno za odstranjevanje dlake med blazinicami in na intimnih predelih, britje ušes in obraza, celotno britje golih psov in mačk, pri veterinarjih za pripravo na operacije in odvzem krvi, v salonih za zaključna striženja in navajanje maldičkov na striženje. Majhen strojček Orate predstavlja novo, izboljšano tehnologijo striženja, nastavljivo dolžino striženja in hitrostjo striženja in je tako primeren za pse vseh velikosti in druge majhne živali. Priporočamo za profesionalno uporabo v salonih, pri vzrediteljih, razstavljalcih in ljubiteljsko striženje.

Aesculap Slovenija

Majhni strojček za pse in mačke Vega in Akurata; primerno za zaključno oblikovanje dlake psov po osnovnem striženju z distančniki, britje golih psov in mačk, britje obraza in ušes, striženje dlake na intimnih predelih in odatranjevanje dlake med blazinicami pri velikih psih in pri veterinarjih za pripravo posameznih delov telesa na operacije in odvzem krvi pri večjih psih. Strojčka ste pri groomerjih, ker sta zelo tiha in majhna, priljubljena za navajanje maldičkov na striženje.

Zelo majhni strojčke za pse in mačke Isis in Exacta; pri veterinarjih primerno za pripravo delov telesa na odvzem krvi in britje manjših delov, odstranjevanje dlake med blazinicami in na intimnih predelih pri majhnih psih in mačkah, odstranjevanje posameznih vozlov in britje notranjih delov ušes.

Heiniger Slovenija

Majhni strojček za pse in mačke Midi; primerno za zaključno oblikovanje dlake psov po osnovnem striženju z distančniki, britje golih psov in mačk, britje obraza in ušes, striženje dlake na intimnih predelih in odatranjevanje dlake med blazinicami pri velikih psih in pri veterinarjih za pripravo posameznih delov telesa na operacije in odvzem krvi pri večjih psih. Strojčka sta pri groomerjih, ker sta zelo tiha in majhna, priljubljena za navajanje maldičkov na striženje.

Zelo majhni strojček za pse in mačke Mini; pri veterinarjih primerno za pripravo delov telesa na odvzem krvi in britje manjših delov, odstranjevanje dlake med blazinicami in na intimnih predelih pri majhnih psih in mačkah, odstranjevanje posameznih vozlov in britje notranjih delov ušes.

Majhni strojčki za striženje psov in mačk z zajamčeno najnižjo ceno samo v spleti trgovini Onlinezoo.

20 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
  1. Aesculap original Vega GT410 Tipp
    Redna Cena 274,80 € Posebna Cena 213,95 €
    z 20% DDV, brez stroškov dostave

20 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani