Heiniger strojčki za striženje psov

Heiniger strojčki za striženje psov iz Švice (družinsko podjetje od leta 1965).

Strojčki za striženje psov Heiniger prihajajo iz Švice, kjer so prve profesionalne strojčke za striženje psov izdelali leta 1965. Natančna izdelava, kvaliteta uporabljenih materijalov in znanje, ki ostaja znotraj družine so prednosti, ki zagotavljajo viskoko kvalitetne izdelke. Heiniger strojčke najdemo danes v vseh evropskih državah in tudi Aziji, Afriki in Ameriki. Prodana količina strojčkov govori, da dnevno postrižejo ti strojčki do miljon kužkov in drugih živali po sem svetu.

Onlinezoo zagotavlja zajamčeno najnižjo ceno vseh strojčkov Heiniger na evropskem trgu in dodatno brezplačno pakiranje, transport in dostavo.


Namig naših negovalcev psov in pasjih frizerjev:

  • Heiniger Mini strojček za striženje psov je primeren za fino striženje dlake med blazinicami, na notranji strani ušes, intimnih predelih in druga zelo fina striženja. Strojček je zelo majhen, tih, ima nizko stopnjo vibracij in je zelo vodljiv.
  • Heiniger Midi strojček za striženje psov primeren za fina in zaključna striženja, kakor tudi za striženje obraza, tačk, ušes, intimnih predelov. Strojček se alternativno lahko uporabi tudi za kompletno striženje manjšega psa, če je popolnoma brez vozlov in v kolikor dlaka ni pregosta.
  • Kabelski strojček Heiniger Saphir Cord in baterijska strojčka Heiniger Saphir in Heiniger Saphir Style so priperni za vse vrste striženje in striženje vseh velikosti psov in tipov dlake. Strojčki so primerni tudi za razstavljalce psov, vzreditelje in pasje frizerje.

Heiniger strojčki za striženje psov so kompitabilni z nastavki za striženje z Clip ali Snap On sistemom kot so  Wahl (Clip z. B. Wahl Storm, Wahl KM2), Oster (z. B. Golden Serie), Moser (Clip z. B. Max45), AGC (Clip z. B. AGC2, AGC super, AGR+ Power Groom), Andis (Clip), Optimum (Clip  VXS430C und XS430C) in Aesculap Fav5 (Snap On) Aesculap Fav5, Aesculap Fav5 CL, Aesculap Fav5 CL Hybrid

11 Item(s)

Set Descending Direction
na stran

11 Item(s)

Set Descending Direction
na stran