GogiPet in Optimum strojčki za striženje psov

GogiPet in Optimum strojčki za striženje psov za vzreditelje, veterinarje in salone za nego psov.

Cenejšo izvedbo profesionalnih strojčkov za striženje psov predstaljajo strojčki GogiPet in Optimum. Obe kolekciji strojčkov sta primerni tako za ljubiteljsko kot profesionano striženje psov, odlikuje pa ju tiho delovanje in nizka stopnja vibracij. Strojček GogiPet Anubis je uspešna alternativa strojčkom Aesculap Favorita z Slid On sistemom nastavkov, GogiPet Horus pa alternativa Heinger, Oster, Whal,Andis in drugim strojkom z Clip ali Snap On sistemom nastavkov.

Kolekcija GogiPet izdelkov za striženje psov vsebuje tudi posebej oblikovane in trpežne nastavke z Clip ali Snap On sistemom in Slide On Favorita sistemom. Večina teh nastavkov je obdelanih z titan prevleko in polituro, kar zagotavlja daljšo življensko dobo, nekatere nastavke pa celo ni potrebno brusiti ampak, ko ne strižejo več preprosto zamenjate zgornje rezilo, ki je bistveno cenejše od brušenja nastavka.

GogiPet in Optimum strojčki in nastavki za striženje psov z dolgo življensko dobo, visoko kvaliteto in zajamčeno najnižjo ceno.

16 Item(s)

Set Descending Direction
na stran

16 Item(s)

Set Descending Direction
na stran