Strojčki za striženje psov

GogiPet Slovenija - strojčki za striženje psov

GogiPet je avstrijska blagovna znamka podjetja Onlinezoo, ki že več kot 10 let uspešno zastopa in prodaja izdelke, tako za profesionalno, kot za ljubiteljsko striženje psov. V sklopu blagovne znamke GogiPet so za potrebe ljubiteljskenege nege psov nastali GogiPet strojčki za striženje psov. Strojčki so združljivi s Slid On Aesculap in Snap On (Clip On) Oster nastavki, odvisno od modela strojčka. GogiPet blagovna znamka je edina, ki za svoje izdelke nudi kupcem slovenska navodila za uporabo, ki so odtisnjena na embalaži ali priložena izdelkom. Podjetje Onlinezoo nudi za strojčke GogiPet z zakonom predpisano garancijo, servis strojčkov in nastavkov ter vse rezervne dele. Poleg tega je podjetje Onlinezoo v sklopu blagovne znamke GogiPet izdelalo tudi Snap On in Slid On nastavke, ki jih ni treba brusiti, ampak po potrebi preprosto zamenjate spodnje rezilo, ki je cenejše od brušenja nastavkov. Strojčki za striženje psov GogiPet so izdelani tako kot profesionalni strojčki Aesculap in Heiniger. Ker je večina delov izdelanih iz trde plastike, so strojčki bistveno bolj tihi, imajo nizko stopnjo vibracij, menjava rezervnih delov pa je poceni in preprosta. Strojčki imajo pri ljubiteljskem in domačem striženju psov dolgo življenjsko dobo in po kakovosti striženja ne odstopajo od profesionalnih modelov. Strojčki za striženje psov GogiPet so vse bolj priljubljeni pri veterinarjih, vzrediteljih in frizerjih tudi zato, ker so cenovno ugodnejši, trpežni in preprosti za vzdrževanje, brušenje nastavkov pa ni potrebno.


Strojčki za striženje psov iz kolekcije GogiPet so primerni tako za celotno striženje dlake psov in mačk, kot delno striženje in odstranjevanje dlake med blazinicami. Za celotno striženje psa ali mačke priporočamo uporabo strojčka GogiPet Anubis, ki je uspešna alternativa profesionalnim strojčkom Aesculap Favorita s Slid On sistemom nastavkov in strojček GogiPet Horus, ki je uspešnapa alternativa profesionalnim strojčkom Heinger, Oster, Whal, Andis in drugim strojčkom s Clip ali Snap On sistemom nastavkov. Oba strojčka nudita možnost striženja z nastavki in distančniki. Za fina, zaključna striženja in odstranjevanje dlake med blazinicami, na ušesih, intimnih predelih in pripravo na operacije ali odvzem krvi pri veterinarjih pa priporočamo zelo tih, baterijski strojček GogiPet Orate z nizko stopnjo vibracij. Slednji je zelo priljubljen pri veterinarjih in vzrediteljih mačk.

Kolekcija GogiPet izdelkov za striženje psov vsebuje tudi posebej oblikovane in trpežne nastavke s Clip ali Snap On sistemom in Slide On sistemom. Večina teh nastavkov je obdelanih s titan prevleko in polituro, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo, brušenje pa ni potrebno. Ko nastavek ne striže več, preprosto zamenjate zgornje rezilo, ki je cenejše od brušenja nastavka.

Optimum Slovenija - strojčki za striženje psov

Optimum strojčki za striženje psov so oblikovani v Franciji in primerni za ljubiteljsko in domače striženje psov. Strojčki so moderno oblikovani in primerni za namestitev Clip ali Snap On nastavkov in Slide On nastavkov. V kolekciji Optimum najdete tudi nekatere nastavke iz blagovne znamke Optimum, ki so cenovno ugodni in jih je moč brusiti.

GogiPet in Optimum strojčki za ljubiteljsko striženje psov s kvaliteto profesionalnih strojčkov.

13 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani

13 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani