Aesculap stojalo za nastavke strojčka za striženje psov
Šifra
BB-GH575

Aesculap stojalo za nastavke strojčka za striženje psov je narejeno iz trde plastike in primerno za odlaganje petih nastavkov. Izdelano je posebej za Aesculap Slide nastavke, primerno pa tudi za vse druge vrste nastavkov in distančnikov.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 25,32 € Posebna Cena 16,05 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Stojalo za nastavke

Aesculap stojalo za nastavke strojčka za striženje psov

Stojalo za nastavke strojčka za striženje psov je izdelano iz trde plastike rdeče barve. Primerno je za odlaganje in shranjevanje petih nastavkov. Namestite ga lahko na omarico, polico ali priročno košaro.

Frizer mora med striženjem včasih odložiti strojček in zamenjati nastavek. Odlaganje strojčka in nastavka na mizo, na kateri neguje psa, je lahko zelo drago. Nepredvidljiv skok psa ali poteg frizerja z roko in že lahko strojček ali nastavek pade na tla in se poškoduje. Popravila strojčkov so draga še posebej, če gre za lome in druge fizične poškodbe. Večina garancij stroškov teh popravil ne krije. To lahko preprečite, če nastavke odlagate v stojalo. Stojalo za nastavke strojčka za striženje psov prepreči, da bi nastavek padel po tleh in se poškodoval. Stojalo je izdelano za Slid nastavke Aesculap in je primerno tudi za vse druge vrste nastavkov.

Lastnosti stojala

  • model - Aesculap stojalo za nastavke za striženje psov
  • izdelano iz trde plastike
  • rdeča barva
  • oblikovano posebej za Aesculap Slide nastavke
  • primerno za vse vrste nastavkov za striženje psov
  • namestitev in uporaba brez pred hodnemontaže

Namen uporabe

  • odlaganje nastavkov in distančnikov med delom
  • primerno za veterinarske postaje, bolnice, salone za nego in striženje psov ter vzreditelje

Čiščenje in vzdrževanje

Priporočamo, da stojalo za nastavke strojčka za striženje psov občasno obrišete z vlažno krpo. Po potrebi lahko uporabite čistila. Priporočamo, da uporabite čistila, ki nimajo močnega vonja in niso škodljiva za ljudi in živali. V kolekciji čistil najdete na naši spletni strani tudi univerzalno čistilo, ki je primerno za salone.

Nekaj besed o podjetju Aesculap

Podjetje Aesculap je bilo ustanovljeno leta 1912 v Nemčiji in je sestavni del skupine podjetij B Braun. Pred več kot 100 leti je na evropskem trgu predstavilo prvi strojček za striženje. Strojček za striženje psov danes uporabljajo skoraj v vseh salonih za nego in striženje psov ter pri večini veterinarjev.

Stojalo za nastavke strojčka za striženje psov z zajamčeno najnižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.