Aesculap nastavek za strojček Isis - Excata
Šifra
BB-GT608-ISIS

Aesculap nastavek za strojček Isis - Exacta je širine 2,4 cm. Izdelan je iz toplotno obdelanega jekla, ki zagotavlja zelo kakovostno striženje. Nastavek omogoča striženje na dolžino od 0,5 mm.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 37,52 € Posebna Cena 30,04 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Aesculap nastavek Isis - Exacta

Aesculap nastavek za strojček Isis - Exacta

Originalni Aesculap nastavek za strojček Isis - Exacta je izdelan iz termično obdelanega jekla, ki omogoča visoko ostrino in natančno striženje. Nastavek je širine 2,4 cm in omogoča striženje na dolžino 0,5 mm. Aesculap nastavek za strojček Isis - Exacta je primeren za striženje dlake med blazinicami, med očmi, na intimnih predelih, glavi, ušesih in repu.

Lastnosti nastavka

  • model - Aesculap nastavek za strojček Vega - Akkurata
  • širina 2,4 cm
  • izdelano iz termično obdelanega jekla
  • visoka ostrina
  • nizka stopnja vibracij in tiho delovanje
  • striženje na dolžino 0,5 mm

Namen uporabe

Aesculap nastavek za strojček Isis - Exacta je primeren za striženje dlake psov in mačk. Priporočamo ga predvsem za striženje občutljivih delov telesa, kot so predeli okoli oči, med blazinicami, na tačkah, intimnih predelih, okoli ušesnega kanala in za odstranjevanje posameznih vozlov. Nastavek je priljubljen tudi za britje na čisto za operacije, odvzeme krvi, cepljenja in drugo.

Združljivost nastavka

Strojčka Isis in Exacta sta primerna za delna striženja psov in mačk. Uporabljata se predvsem za striženje dlake med blazinicami, med očmi, okoli ušesnega kanala, na intimnih predelih in za striženje posameznih vozlov.

Menjava nastavka

Vsak strojček Isis in Exacta ima polnilno postajo in izvijač za menjavo nastavka. Izvijač je pod polnilno postajo. Z izvijačem odstranite star nastavek. Nov nastavek namestite na strojček in privijte z izvijačem tako, da stabilno stoji na strojčku. Tako nameščen nastavek je pripravljen za striženje.

Čiščenje in vzdrževanje nastavka

Da bi nastavek imel dolgo življenjsko dobo, deloval tiho in brez večjih vibracij ga je treba redno čistiti in vzdrževati. Priporočamo, da nastavek med striženjem redno mažete in čistite s sprejem Optimum 4 v 1. Predvsem je pomembno, da s sprejem pršite tudi med nastavek in rezilo in tako iz kanala redno odstranjujete umazanijo, maščobo in dlako. Po striženju nastavek očistite s ščetko. Potegi naj potekajo stran od rezil. Ko ste odstranili vso umazanijo in dlako, nanesite nekaj kapljic olja na rezila. Pred uporabo rezila obrišite z mehko krpico.

Video - Aesculap nastavek za strojček Isis - Exacta

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!