Aesculap nastavek za strojček Vega - Akkurata
Šifra
BB-GT606-VEGA

Aesculap nastavek za strojček Vega - Akkurata je širine 4 cm. Izdelan je iz toplotno obdelanega jekla, ki zagotavlja zelo kakovostno striženje. Nastavek omogoča striženje na dolžine od 0,5 do 2,5 mm.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 43,62 € Posebna Cena 33,09 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Aesculap nastavek Vega - Akkurata

Aesculap nastavek za strojček Vega - Akkurata

Originalni Aesculap nastavek za strojček Vega - Akkurata je izdelan iz termično obdelanega jekla, ki omogoča visoko ostrino in natančno striženje. Nastavek je širine 4 cm in omogoča striženje na dolžine od 0,5 mm do 2,5 mm. Primeren je za strojčka Vega in Akkurata. Aesculap nastavek za strojček Vega - Akkurata je primeren za striženje dlake med blazinicami, očmi, na intimnih predelih, glavi, ušesih in repu.

Lastnosti nastavka

  • model - Aesculap nastavek za strojček Vega - Akkurata
  • širina 4 cm
  • izdelano iz termično obdelanega jekla
  • visoka ostrina
  • nizka stopnja vibracij in tiho delovanje
  • nastavljiva dolžina striženja na 0,5 mm, 1,5 mm in 2,5 mm

Namen uporabe

Aesculap nastavek za strojček Vega - Akkurata je primeren za striženje dlake psov in mačk. Priporočamo ga predvsem za striženje občutljivih delov telesa, kot so glava, ušesa, intimni predeli, tačke in drugo. Nastavek je v kombinaciji z distančniki primeren tudi za navajanje mladičev na striženje s strojčkom. Ker ima nastavek zelo nizko stopnjo vibracij in tiho delovanje je primeren za striženje tudi boječih in občutljivih psov.

Združljivost nastavka

Strojčka Aesculap Vega in Akkurata sta primerna za zaključna in fina striženja psov in mačk. Uporabljata se predvsem za striženje glave, ušes, intimnih predelov, tačk in drugih občutljivih delov telesa.

Čiščenje in vzdrževanje nastavka

Da bi nastavek imel dolgo življenjsko dobo, deloval tiho in brez večjih vibracij ga je treba redno čistiti in vzdrževati. Priporočamo, da nastavek med striženjem redno mažete in čistite s sprejem Optimum 4 v 1. Predvsem je pomembno, da s sprejem pršite tudi med nastavek in rezilo in tako iz kanala redno odstranjujete umazanijo, maščobo in dlako. Po striženju nastavek očistite s ščetko. Potegi naj potekajo stran od rezil. Ko ste odstranili vso umazanijo in dlako, nanesite nekaj kapljic olja na rezila. Pred uporabo rezila obrišite z mehko krpico.

Video - Aesculap nastavek za strojček Vega - Akkurata

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!