Gumijasta podloga za mize za striženje psov 120 cm x 60 cm
Šifra
VG-TA032N

Gumijasta podloga za mize za striženje psov je velikosti 120 cm x 60 cm. Izdelana je iz kompaktne, strukturne gume, ki prepreči drsenje psa v času nege. Podloga je primerna za zaščito miz, kopalnih kadi in drugih delovnih površin.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 55,31 € Posebna Cena 41,48 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Zaščitna podloga

Gumijasta podloga za mize za striženje psov in kopalne kadi - 120 cm x 60 cm

Gumijasta podloga za mize za striženje psov je velikosti 120 cm x 60 cm. Izdelana je iz kompaktne gume, ki prepreči drsenje psa v času nege. Zgornja stran je strukturna, spodnja pa gladka. Podloga se lepo oprime delovne površine in je primerna za zaščito miz, kopalnih kadi in drugih delovnih površin. Če vam mere podloge ne odgovarjajo, lahko podlogo režete in oblikujete po svoji želji. Pri tem robov ni potrebno dodatno obdelati ali zaščititi. Če potrebujete manjšo podlogo kliknite na naslednjo povezavo: podloge za mize.

Lastnosti podloge

  • Gumijasta podloga za mize za striženje psov in kopalne kadi
  • velikost 120 cm x 60 cm
  • izdelano iz kompakten gume
  • zgornja stran je strukturna in prepreči drsenje psa v času nege
  • spodnja stran je gladka in se lepo oprime delovne površine
  • primerno za zaščito miz in kopalnih kadi
  • možnost krajšanja in rezanja brez dodatne obdelave robov
  • visoka kakovost in ugodna cena

Namen uporabe

Gumijasta podloga za mize za striženje psov in kopalne kadi je namenjena zaščiti delovnih površin. Podloga prepreči poškodbe miz, ki bi jih lahko povzročili psi s s praskanjem in drsenje psa v času nege. Primerna je tudi za kopalne kadi in druge površine. Podloga je pralna in jo lahko oblikujete in režete po želji. Pri tem priporočamo, da obliko, ki jo želite izrezati najprej označite s kredo in nato režete z ostrim Olfa nožem. Pazite, da pri tem ne poškodujete površine na kateri režete.

Čiščenje in vzdrževanje

Gumijasta podloga za mize za striženje psov in kopalne kadi je pralna. Priporočamo, da jo občasno sperete pod tekočo vodo in obrišete s suho krpo. Če želite lahko uporabite okolju prijazna čistila. Pri tem je pomembno, da čistila dobro sperete. Za dezinfekcijo podloge med delom lahko uporabite Meliseptol pršilo, ki ne poškoduje gume in uspešno uniči bakterije, viruse in druge mikroorganizme.

Gumijasta podloga za mize za striženje psov in kopalne kadi z zajamčeno najnižjo ceno.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!