Vivog odtočna cev za kopalno kad za pse
Šifra
VG-D005

Odtočna cev za Vivog koplano kad za pse je izdelana iz nabrane plastike, ki omogoča gibljivost cevi. Združljiva je z kopalnimi kadmi Vivog in GogiPet. Cev omogoča priključitev kadi na odtočni sistem.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 101,57 € Posebna Cena 71,07 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Rezervni deli Vivog

Odtočna cev za kopalno kad Vivog in GogiPet

Odtočna cev za Vivog koplano kad za pse je izdelana iz nabrane plastike, ki omogoča gibljivost cevi. Združljiva je z kopalnimi kadmi Vivog in GogiPet. Cev omogoča priključitev kadi na odtočni sistem. Če je originalna cev kopalne kadi poškodovana je lahko zamenjate sami ali vaš hišni vovovodar, ne da bi pri tem poškodovali kopalno kad ali odtočne cevi.

Kopalna kad Vivog

Profesionalna kopalna kad je izdelana iz nerjaveče kovine in primerna za nego psov velike in majhne rasti. Za vstop psov lahko s stopalko spustimo kopalno kad na višino 35 cm, odpremo vrata in tako omogočimo vstop psa brez nepotrebnega dvigovanja. Po vstopu s stopalko in elektro motorjem dvignemo kopalno kad na željeno delovno višino med 35 -85 cm (70 - 120 cm zgornji rob). Komplet kopalne kadi pri naročilu preko spletne trgovine Onlinezoo vsebuje, kovinsko ogrodje z privez psov, 2 delni podstvek, ki dodatno omogoča nastavljanje notranje višine kopalne kadi, ocev za odvajanje vode, cedilo za dlake, tuš s cevjo, stanski in hrbtna stena in stojalo za šampone.

Odtočna cev za kopalno kad Vivog in GogiPet

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.