Rezervni deli in dodatna oprema za kopalne kadi

Dodatna oprema za kopalne kadi za pasje salone

Dodatna oprema in rezervni deli za kopalne kadi za nego in kopanje psov, zagotavlja daljšo življenjsko dobo opreme, možnost samostojnega popravila in lažje, bolj udobno delo negovalcem psov v času kopanja. 

V naši ponudbi, so na tej strani spletne prodajelne revolucionarni stoli za striženje psov GogiPet, ki so posebej oblikovani za potrebe pasjih salonov. Kompaktno ohišje s klasičnim podvozjem v obliki zvezde je opremljeno s kolesi, ki preprečijo zapletanje dlake in se preprosto čistijo. Kovinsko ogrodje je zaščiteno pred rjavenjem. Nastavljiva velikost sedišča omogoča najboljšo optimalno držo telesa v času dela. Sedišče je izdelano iz retro umetnega usnja s kompaktno podlogo. Stoli za negovalce psov, ki omogočajo udobnejše delo negovalcev. Našli boste Kovinska stojala za GogiPet kopalne kadi, kamor lahko odlagate šampone in balzame, mešalne pipe, magične brisače, gumijaste podloge, negovalno kozmetiko, rezervne cevi, cedila in drugo opremo, ki je nepogrešljiv dodatek ali je del opreme za kopalne kadi pa naj gre za klasične ali električne profesionalne kadi za kopanje psov in mačk

Če se odpravljate na samostojno pot pasjega frizerja, vam bo zagotovo v pomoč prva slovenska knjiga o negi in striženju psov Gogis Groomingbook, ki ponuja vpogled v delo uspešnega negovalca psov in pasjega frizerja, ki je svoje delo po uspešno vpeljanem salonu v Ljubljani nadaljeval kot mentor mladim pasjim frizerjem na Dunaju. Knjiga opisuje nego, striženje, trimanje in oblikovanje več kot 40 pasem psov po pasemskih standardih in alternativna oblikovanja dlake psov po željah strank. V naši spletni prodajalni boste našli tudi zapiske iz njegove knjige v obliki manjših knjižic, ki so namenjene lastnikom psov, ki želijo svoje pse negovati sami. Knjižice opisujejo postopke striženja, trimanje in drugo.

V podjetju Onlinezoo nudimo za vse izdelke z zakonom predpisano garancijo. Samo v spletni prodajalni Onlinezoo so profesionalne kadi za nego in kopanje psov na voljo po trajno nizki ceni.

Postavke 1-24 36

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran
 1. GogiPet magične brisače za pse - modra in pink barva Tipp
  Redna Cena 20,28 € Najnižja cena že od 12,19 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 2. Predpasnik za kopanje psov - umetno usnje
  Redna Cena 30,40 € Posebna Cena 21,34 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
 3. Ecodor - EcoFloor 2,5 L čistilo za tla
  Redna Cena 76,15 € Posebna Cena 68,02 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
  68,02 € / 1 l
 4. Ecodor čistilo za tla
  Redna Cena 37,57 € Posebna Cena 30,40 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave
  30,40 € / 1 l
 5. GogiPet frizerski stol "Comfort"
  Redna Cena 162,50 € Posebna Cena 91,40 €
  z 22% DDV, brez stroškov dostave

Postavke 1-24 36

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran