Rezervni deli in dodatna oprema za kopalne kadi

Dodatna oprema za kopalne kadi za pasje salone

Dodatna oprema in rezervni deli za kopalne kadi za nego in kopanje psov, zagotavlja daljšo življenjsko dobo opreme, možnost samostojnega popravila in lažje, bolj udobno delo negovalcem psov v času kopanja. 

V naši ponudbi, so na tej strani spletne prodajelne revolucionarni stoli za striženje psov GogiPet, ki so posebej oblikovani za potrebe pasjih salonov. Kompaktno ohišje s klasičnim podvozjem v obliki zvezde je opremljeno s kolesi, ki preprečijo zapletanje dlake in se preprosto čistijo. Kovinsko ogrodje je zaščiteno pred rjavenjem. Nastavljiva velikost sedišča omogoča najboljšo optimalno držo telesa v času dela. Sedišče je izdelano iz retro umetnega usnja s kompaktno podlogo. Stoli za negovalce psov, ki omogočajo udobnejše delo negovalcev. Našli boste Kovinska stojala za GogiPet kopalne kadi, kamor lahko odlagate šampone in balzame, mešalne pipe, magične brisače, gumijaste podloge, negovalno kozmetiko, rezervne cevi, cedila in drugo opremo, ki je nepogrešljiv dodatek ali je del opreme za kopalne kadi pa naj gre za klasične ali električne profesionalne kadi za kopanje psov in mačk

Če se odpravljate na samostojno pot pasjega frizerja, vam bo zagotovo v pomoč prva slovenska knjiga o negi in striženju psov Gogis Groomingbook, ki ponuja vpogled v delo uspešnega negovalca psov in pasjega frizerja, ki je svoje delo po uspešno vpeljanem salonu v Ljubljani nadaljeval kot mentor mladim pasjim frizerjem na Dunaju. Knjiga opisuje nego, striženje, trimanje in oblikovanje več kot 40 pasem psov po pasemskih standardih in alternativna oblikovanja dlake psov po željah strank. V naši spletni prodajalni boste našli tudi zapiske iz njegove knjige v obliki manjših knjižic, ki so namenjene lastnikom psov, ki želijo svoje pse negovati sami. Knjižice opisujejo postopke striženja, trimanje in drugo.

V podjetju Onlinezoo nudimo za vse izdelke z zakonom predpisano garancijo. Samo v spletni prodajalni Onlinezoo so profesionalne kadi za nego in kopanje psov na voljo po trajno nizki ceni.

23 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani
 1. GogiPet magična brisača za pse Tipp
  Redna Cena 19,95 € Najnižja cena že od 11,99 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 2. GogiPet predpasnik za kopanje in striženje psov
  Redna Cena 49,90 € Posebna Cena 34,75 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 3. Hundefriseurbedarf - schwarze Badeschürze mit Taschen
  Redna Cena 17,58 € Posebna Cena 12,99 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 4. Ecodor čistilo za tla
  Redna Cena 36,95 € Posebna Cena 29,90 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
  29,90 € / 1 l
 5. GogiPet profesionalni stol za nego in striženje psov
  Redna Cena 143,84 € Posebna Cena 62,74 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 6. Stol za nego in striženje psov "Jahač"
  Redna Cena 196,96 € Posebna Cena 69,45 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 7. GogiPet stol z naslonjalom za striženje in nego psov
  Redna Cena 191,84 € Posebna Cena 80,94 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
 8. Silk Care negovalno olje za dlako psov - 4 x 100 ml
  Redna Cena 79,60 € Redna Cena 48,91 €
  z 20% DDV, brez stroškov dostave
  48,91 € / 1 l

23 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani