Trimmer fin
Šifra
VG-02420
Osnovni, fin trimer za trimanje fine, tanke dlake psov in obdelavo dlake na nežnih predelih telesa - glava, ušesa, vrat...
Razpoložljivost
Ni na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 3 za ceno 10,72 € /kos in prihranite  11%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 16,12 € Posebna Cena 12,09 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Trimmer fein

Oprema za trimanje in nego psov - trimer fin osnovni zobmi.

Osnovni pripomoček vsakega profesionalnega negovalca psov in pasjega frizerja je kvaliteten trimer, ki omogoči natančno, kvalitetno in nežno trimanje in odstranjevanje pasje dlake. Fin trimmer osnovni je namenjen trimanju zelo fine, tanke dlake psov.

Trimer je ergonomsko oblikovan. Ročaj z mehke gume prepreči drsenje dlani v času trimanja in dober oprijem. Kovinski del ne rjavi, je oster in omogoča tako krajšanje kakor odstranjevanje dlake.

Če se s trimanjem psa spopadate prvič vam priporočamo, da si pred pričetkom dala preberete navodila za pravilno trimanje dlake in na spletnih straneh poiščete osnovne vzorčne linije. V pomoč pri delu vam bo zagotovo tudi prva slovenska knjiga o negi in striženju psov Gogis Grooming Book, ki jo najdete na naši spletni strani. Knjiga podrobno opisuje postopke trimanja in osnovne vzorčne linije.

Profesionalna oprema za negovalce psov in pasje frizerje - Grooming equipment za pasje salone.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!