Trimer fin - 18 zob
Šifra
VG-02404
Profesionalni trimer za trimanje dlake psov je namenjen negi tanjše in srednje debele dlake psov. Ergonomska oblika in dober oprijem.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 3 za ceno 8,22 € /kos in prihranite  11%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 12,36 € Posebna Cena 9,27 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Fin trimmer

Oprema za trimanje in nego psov - trimer fin z 18 zobmi.

Osnovni pripomoček vsakega profesionalnega negovalca psov in pasjega frizerja je kvaliteten trimer, ki omogoči natančno, kvalitetno in nežno trimanje in odstranjevanje pasje dlake. Fin trimer je namenjen trimanju zelo fine, tanke dlake psov in obdelovanju dlake na OBČUTLJIVIH PREDELIH TELESA.

Trimer je ergonomsko oblikovan. Ročaj z mehke plastike prepreči drsenje dlani v času trimanja in dober oprijem. Kovinski del ne rjavi, je oster in omogoča tako krajšanje kakor odstranjevanje dlake.

Če se s trimanjem psa spopadate prvič vam priporočamo, da si pred pričetkom dala preberete navodila za pravilno trimanje dlake in na spletnih straneh poiščete osnovne vzorčne linije. V pomoč pri delu vam bo zagotovo tudi prva slovenska knjiga o negi in striženju psov Gogis Grooming Book, ki jo najdete na naši spletni strani. Knjiga podrobno opisuje postopke trimanja in osnovne vzorčne linije.

Profesionalna oprema za negovalce psov in pasje frizerje - Grooming equipment za pasje salone.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!