Trimer extra fin - 31 zob
Šifra
VG-02408
Profesionalni trimer za trimanje dlake psov je namenjen negi zelo fine dlake psov in trimanju nežnih predelov ter oblikovanju preciznejših delov telesa.
Razpoložljivost
Ni na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 3 za ceno 14,79 € /kos in prihranite  11%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 22,24 € Posebna Cena 16,68 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Extra fin trimer

Oprema za trimanje in nego psov - trimer extra fin z 31 zobmi.

Osnovni pripomoček vsakega profesionalnega negovalca psov in pasjega frizerja je kvaliteten trimer, ki omogoči natančno, kvalitetno in nežno trimanje in odstranjevanje pasje dlake. Extra fin trimer je namenjen trimanju zelo fine, tanke dlake psov in obdelovanju dlake na ušesih, glavi in repu ter končnemu oblikovanju zaključnih robov telesa.

Trimer je ergonomsko oblikovan. Ročaj z mehke plastike prepreči drsenje dlani v času trimanja in dober oprijem. Kovinski del ne rjavi, je oster in omogoča tako krajšanje kakor odstranjevanje dlake.

Če se s trimanjem psa spopadate prvič vam priporočamo, da si pred pričetkom dala preberete navodila za pravilno trimanje dlake in na spletnih straneh poiščete osnovne vzorčne linije. V pomoč pri delu vam bo zagotovo tudi prva slovenska knjiga o negi in striženju psov Gogis Grooming Book, ki jo najdete na naši spletni strani. Knjiga podrobno opisuje postopke trimanja in osnovne vzorčne linije.

Profesionalna oprema za negovalce psov in pasje frizerje - Grooming equipment za pasje salone.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!