Slicker Brush avtomatik - velika
Šifra
VG-02200
Avtomatik Slicker Brush je namenjena vsakodnevni negi dlake psov in muc. Sistem za samoodstranjevanje dlake s iglic olajša delo in ohrani dolgo življensko dobo tega izdelka.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 3 za ceno 9,89 € /kos in prihranite  10%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 18,84 € Posebna Cena 10,99 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Samocistilna krtaca za pse

Samočistilna, univerzalna krtača Slicker Brush za pse in mačke - velika za velike in srednje pse.

Samočistilna, univerzalna krtača je namenjena osnovni, vsakodnevni negi in krtačenju hišnih ljubljenčko, še posebej psov in mačk. Izdelana je iz kovinskih iglic, ki so nameščene v mehki podlagi in ne poškodujejo dlake in kože. Primerna je tudi za odstranjevanje sprijete in razvozlavanje zvozlane dlake. Od ostalih Slicker Brush krtač se razlikuje predvsem po samočistilnem sistemu za odstranjevanje dlake s površine krtače, ki se je zapletla med iglice v času krtačenja. S preprostim pritiskom na gumb boste odstranili dlako med iglicami in lahko takoj nadaljevali s krtačenjem.

Primerno za profesionalno in domačo uporabo. Hitro in učinkovito čiščenje brez uporabe prstov, ostalih krtač ali glavnikov.

Oprema za nego psov iz pasje trgovine Onlinezoo.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!