Pribor za zvozlano poddlanko in dlako
Šifra
VG-02370
Pribor za prijetno odstranjevanje sprijete in zvozlane poddlake in dlake dolgodlakih psov z gosto poddlanko in dlako. Nov top prodajni izdelek v Evropi za vse lastnike dolgodlakih psov.
Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu.
  • Kupite 3 za ceno 12,64 € /kos in prihranite  11%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 19,01 € Posebna Cena 14,25 €
z 20% DDV, brez stroškov dostave

Pribor za zvozlano dlako

Nov, top pribor za neboleče odstranjevanje sprijete dlake in poddlanke psov - oprema za odstranjevanje vozlov na dolgi podlaki psov z 10 rezili.

Vivog pribor za odstranjevanje sprijete in zvozlane dlake in poddlake psov je primeren za nego dolge in srednje dolge, srednje goste in goste dlake psov. S preprostimi potegi v smeri rasti dlake bodo rezila nežno prerezala sprijeto dlako in poddlanko katero nato skrtačite z univerzalno Slicker Brush krtačo. Tako razvozlana dlaka ne bo poškodovana, v kožuhu ne bodo nastale luknje, razvozlavanje pa ne bo boleče za vašega hišnega ljubljenčka.

Profesionalna oprema za razvozlavanje dlake psov, ki jo mora imeti vsak pasji frizer in lastnik dolgodlakega psa. Preprosto britje zvozlane dlake s kožuha živali že nekaj let ni edina rešitev.

Profesionalna oprema za nego in striženje sprijete in zvozlane dlake psov.

NASVET,
pred razvozlavanjem sprijete in zvozlane dlake in poddlanke priporočamo da psa dobro okopate z enim šamponov Bubles & Nature, ki vsebuje olivno olje in nanesete balzam za sprijeto dlako. Po končanem sušenju bo dlaka bolj voljan za razvozlavanje. Namesto kopanja lahko uporabite tudi balzam spray Bubbles & Nature.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!