Vivog zelo majhen glavnik
Šifra
VG-02008

Vivog zelo majhne glavnik je primeren za pse majhne rasti in česanje občutljivih delov telesa. Z glavnikom lahko počešete dlako med očmi in pod ušesi. Uspešno odstrani izcedke iz oči in drobno umazanijo iz dlake psa.

Razpoložljivost
Na zalogi
Rok dostave
2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu
  • Kupite 3 za ceno 6,60 € /kos in prihranite  11%
V spletni trgovini Onlinezoo sedaj namesto:
Redna Cena 9,92 € Posebna Cena 7,44 €
z 22% DDV, brez stroškov dostave

Glavnik za pse

Zelo majhen glavnik za pse Vivog

Originalni, zelo majhen glavnik Vivog je izdelan iz plastike in nerjaveče kovine. Plastični ročaj je dodatno obložen z gumijasto oblogo, ki prepreči drsenje glavnika v roki. Glavnik ima zelo goste konice, ki lepo počešejo dlako med očmi, okoli ustnic in okoli ušesnega kanala. Glavnik odstrani izcedke, manjšo umazanijo in bolhe.

Lastnosti glavnika

  • Zelo majhen glavnik za pse Vivog
  • ergonomska oblika ročaja
  • ročaj je izdelan iz trde plastike in dodatno obložen z gumijastimi obrobami, ki preprečijo drsenje glavnika med česanje
  • glavnik ima zelo goste konice iz nerjaveče kovine in nimajo ostrih robov
  • glavnik je primeren za odstranjevanje izcedkov iz oči in ušes, bolh in česanje dlake okoli oči
  • ne poškoduje kože in dlake
  • primerno za majhne pse

Namen uporabe

Zelo majhen glavnik za pse Vivog je primeren za česanje psov majhne rasti. Zelo goste konice so primerne za česanje dlake okoli oči. Uspešno odstranijo izcedke iz oči in ušes ter bolhe. 

Navodilo za uporabo

Zelo majhen glavnik za pse Vivog je primeren za česanje dlake okoli oči, ušesnega kanala in na občutljivih delih telesa. Priporočamo ga za česanje dlake med očmi in odstranjevanje očesnih izcedkov. Pred česanjem je smotrno predel okoli oči očistiti in zmehčati izcetke s tekočino za nego predelov okoli oči. Nato z glavnikom, s potegi stan od oči ali v smeri rasti dlake odstranite izcedke in prečešete dlako. Tako negovan pes bo lepega in zdravega izgleda

Čiščenje in vzdrževanje

Zelo majhen glavnik za pse Vivog očistite po vsaki uporabi. Sperete ga lahko pod tekočo vodo ali obrišete z vlažno krpo. Če je glavnik masten ali zelo umazan lahko za čiščenje uporabite blaga, okolju in živalim prijazna čistila. Pomembno je, da glavnik dobro sperete, obrišete in posušite.

Zelo majhen glavnik za pse Vivog z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

Ste ponosni lastnik salona za nego psov ali trgovine za male živali? Prijavite se v sistem poslovnih partnerjev in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Registracija za poslovne partnerje.
Napišite Recenzijo
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite uporabniški račun.
Drugi izdelki, ki bi vas morda zanimali!