Izdelki za razvozlavanje sprijete in zvozlane dlake

Izdelki za razvozlavanje sprijete in zvozlane dlake psov.

Pribor za razvozlavanje sprijete dlake je nepogrešljiv del opreme vsakega lastnika dolgodlakega psa. Z ustrezno opremo bomo še tako zahrbtne vozle in sprijeto dlako uspešno razvozlali brez nepotrebnega cukanja in bolečin. Poleg opreme priporočamo tudi uporabo ustreznih balzamov in šamponov, pri suhem razvozlavanju in česanju pa uporabo balzam spraya.

Izdelke za razvozlavanje zvozlane in sprijete dlake psov uporabljajo naši profesionalni negovalci v salonih za nego psov. Svoje izkušnje bodo z veseljem delili tudi z vami.

V kolikor se želite naučiti samostojne nege vašega hišnega ljubljenčka, postopkov pravilnega kopanja, razvozlavanja, higiene, trimanja in striženja se boste zagotovo razveselili prve slovenske knjige o negi in striženju psov Gogis Grooming book. Knjigo je avtor namenil vsem, ki želijo pravilno, prijetno in ustrezno negovati svoje pse. Poleg tehnik striženja in trimanja v njej najdete ustrezne napotke za uporabo opreme in kozmetike za štirinožne prijatelje, kako se rašiti še tako sprijete dlake brez britja in rezanja vozlov...

Izdelki 1 do 16 od 20 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki 1 do 16 od 20 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2