Izdelki za razvozlavanje sprijete in zvozlane dlake

Izdelki za razvozlavanje sprijete in zvozlane dlake psov.

Pribor za razvozlavanje sprijete dlake je nepogrešljiv del opreme vsakega lastnika dolgodlakega psa. Z ustrezno opremo bomo še tako zahrbtne vozle in sprijeto dlako uspešno razvozlali brez nepotrebnega cukanja in bolečin. Poleg opreme priporočamo tudi uporabo ustreznih balzamov in šamponov, pri suhem razvozlavanju in česanju pa uporabo balzam spraya.

Izdelke za razvozlavanje zvozlane in sprijete dlake psov uporabljajo naši profesionalni negovalci v salonih za nego psov. Svoje izkušnje bodo z veseljem delili tudi z vami.

V kolikor se želite naučiti samostojne nege vašega hišnega ljubljenčka, postopkov pravilnega kopanja, razvozlavanja, higiene, trimanja in striženja se boste zagotovo razveselili prve slovenske knjige o negi in striženju psov Gogis Grooming book. Knjigo je avtor namenil vsem, ki želijo pravilno, prijetno in ustrezno negovati svoje pse. Poleg tehnik striženja in trimanja v njej najdete ustrezne napotke za uporabo opreme in kozmetike za štirinožne prijatelje, kako se rašiti še tako sprijete dlake brez britja in rezanja vozlov...

14 Item(s)

Set Descending Direction
na stran

14 Item(s)

Set Descending Direction
na stran