Glavniki za pse in mačke

Glavniki za česanje dlake psov.

Pri negi uporabljamo glavnike za pse različnih oblik in velikosti, ki so lahko izdelani iz različnih materijalov. Najpogosteje uporabljeni glavniki za nego psov imajo gosto in redko nasajene zobe. Zobje so lahko različnih dolžin in oblik.
Za osnovno nego psov potrebujemo štiri različne glavnike. Glavnik z gosto nasajenimi zobmi, ki omogoča odstranjevanje zajedalcev, glavnik z redko nasajenimi zobmi za česanje goste dlake, glavnik s kombinacijo daljših in krajših zob za česanje dlake s poddlako in večji glavnik z dolgimi zobmi za česanje dolge, goste dlake predvsem pri velikih psih.
Za odstranjevanje bolh priporočamo glavnik za bolhe in tudi uporabo ustreznih šamponov za odstranjevanje zajedalcev. Navedene izdelke uporabljajo naši profesionalni negovalci psov v salonih za nego malih živali. Svoje izkušnje bodo z veseljem delili z vami. V kolikor se želite naučiti samostojne, profesionalne nege svojega hišnega ljubljenčka vam priporočamo učbenik Gogis Groomingbook - Nega in striženje psov, kjer boste poleg napotkov za striženje psov našli tudi pravilne postopke česanje in krtačenja, kopanja, sušenja, krajšanja krempljev, oblikovanja frizur idr.

Izdelki 1 do 16 od 19 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki 1 do 16 od 19 skupaj

Set Descending Direction
na stran

Stran:
  1. 1
  2. 2